Elon Musk, ‘Google Kurucusunun Eşiyle Birlikte Olmakla’ Suçlandı: Musk’tan Açıklama da Geldi

92
16
7
5
4
Wall Street Journal'ın iddiasına göre Elon Musk, en iyi arkadaşlarından biri olan Sergey Brin'in eşiyle ilişkiye girdi. Bu sözde ilişkinin ardından Brin ve eşinin boşandığı belirtilirken, Musk'tan iddialara yanıt gecikmedi.

Henüz geçtiğimiz günlerde kendi şirketindeki üst düzey yöneticiyle ikiz çocuk yaptığı ortaya çıkan Elon Musk, bugünse ciddi çarpıcı bir iddiayla gündeme geldi. Magazin sayfalarında kapak olma sıklığını artıran iş insanının Google’ın kurucu ortaklarından Sergey Brin’in eşiyle ilişki yaşadığı iddia edildi.

Wall Street Journal’ın ortaya attığı ve güvenilir kaynaklara dayandırdığı habere göre Musk’ın bu sözde ilişkisi, uzun süredir yakın arkadaş olan Brin ve Musk’ın ilişkisini de sonlandırdı. Kaynaklara göre ilişkinin ardından Brin, Musk ve ikilinin altındaki ekipler arasında gerilim yaşandı. Hatta Brin’in finansal danışmanlarına Musk’ın şirketlerine yapılan tüm yatırımları geri çekmelerini söylediği öne sürüldü.

Brin, ilişkiyi öğrendikten sonra eşine boşanma davası açtı:

sergey brin

Tüm bunların yanı sıra Brin, geçtiğimiz ocak ayında Musk ile ilişkiye girdiği söylenen eşi Nicole Shanahan’dan ayrılmak için boşanma davası açtı. Brin’in davadaki gerekçesiyse “uzlaşmaz farklılıklar” idi. Davanın, Brin’in Musk ile eşi arasındaki ilişkiyi öğrendikten birkaç hafta sonra açıldığı belirtildi.

Elon Musk, Wall Street Journal’a sert çıktı:

Bu iddialın ardından Brin’den henüz bir açıklama gelmezken Elon Musk’tan Wall Street Journal’a karşı sert bir cevap geldi. Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Bu saçmalığın daniskası. Sergey ve ben arkadaşız ve dün gece birlikte bir partideydik! Nicole’u üç yılda sadece iki kez gördüm, ikisinde de çevremde birçok insan vardı. Romantik bir şey yok.” İfadelerine yer verdi.

Bununla birlikte WSJ’ye yönelik yaptığı paylaşımda “WSJ bana ve Tesla’ya karşı o kadar çok saçma darbe vurdu ki saymayı unuttum! Açıkçası onlar için utanç verici. Bir keresinde FBI’ın beni tutuklamak üzere olduğunu söyleyen bir makale yazdılar, bu yüzden ne olduğunu sormak için FBI’ı aradım ve WSJ makalesinin tamamen saçmalık olduğunu söylediler.”şeklinde konuştu.

Kaynak : https://www.wsj.com/articles/elon-musk-affair-sergey-brin-wife-divorce-11658674840
92
16
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
92
16
7
5
4