Eski Rock Yıldızı: İyi Bir UFO Araştırmacısıyım

8
4
2
2
2
Blink 182 grubunun eski gitaristi olan Tom DeLonge, New York Times’a verdiği röportajda iyi bir UFO araştırmacısı olduğunu söyledi. DeLonge, 2015 yılında Blink 182’den ayrılarak UFO araştırmaları yapmak için bir akademi kurmuştu.

Tom DeLonge, 2015 yılında yeni bir kariyer planı için Blink 182’den ayrılmıştı. DeLonge, Blink 182’den ayrıldıktan sonra To The Stars Academy of Arts & Sciences’ı kurmuştu. Ünlü gitarist, kurduğu akademi ile insanların UFO’larla ilgili araştırmaları daha iyi anlamasını sağlamak istiyor. 

Tom DeLonge, New York Times’la yaptığı röportajda, “Çok komik, sanırım bu iş için biraz hazırlıklıydım. Uzun zaman önce Blink 182’den ayrıldığımda, bütün hayranlarım bana çok kızmıştı ve “Bunu neden yaptın? Sen delisin” demişti. Ben de kim olduğuma dair yeni bir liste yaptım. Grubumun Angels & Airwaves konserleri bana bu konuda gerçekten bir yol gösterdi. Yeniden kim olduğumu, kim olmak istediğimi ve nereye gitmek istediğimi düşündüm” dedi. 

New York Times’ta DeLonge, araştırması konusunda sessiz kalması gerektiğini söyledi. DeLonge, araştırmaları ile ilgilli bir açıklama yapamamasının grubu tarafından anlaşılamadığı belirtti. Ünlü gitarist, “Gerçekten her şeyi söyleyebilecek bir yerde değildim. Sorun sadece görgü kuralları değildi. Blink’teki üyeler bunu bilmiyordu. Ama sorun değil. Daha önce hiç girmediğim sulara girdiğimi biliyordum” açıklamasını yaptı.

tom delonge

New York Times’a göre DeLonge gruptan ayrıldığında, başkalarının onu ciddiye almayacağı şekilde davrandı. Ancak DeLonge, göre zaman içinde insanlar onu zamanla anladılar. 

DeLonge, UFO araştırmaları çalışmaları için, “Benim bakış açıma göre, en önemli olan odaklandığım şeyin insanlar tarafından fark edilmesi. Çünkü bu konu şaka değil. Söylediklerime ve nasıl söylediğime dikkat etmeliyim. Bütün bunlar aracılığıyla güven kazandım. Bu süreç bir gecede gerçekleşmedi, birkaç yılımı aldı” dedi. 

Kaynak : https://www.yahoo.com/entertainment/former-blink-182-rocker-tom-delonge-says-he-was-groomed-to-be-a-ufo-researcher-183057103.html
8
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
2
2