Türkiye’nin En Kapsamlı Bilim Oluşumu Evrim Ağacı’nın Düzenlediği 'Evrim Ağacı Bilim Kongresi' Başladı!

80
12
9
2
1
Evrim Ağacı tarafından düzenlenen ve alanında uzman isimlerin katılacağı Evrim Ağacı Bilim Kongresi bugün başladı!

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı popüler kültür ve bilim oluşumu olan Evrim Ağacı, birbirinden değerli bilim insanlarının katılımıyla Evrim Ağacı Bilim Kongresi'ne ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan ve katılımın 300 kişilik bir kontenjanla sınırlı olduğu kongrede güncel bilim haberleri ve gündem dahilinde pek çok konu konuşulacak.

Mete AtatüreSerap Şimşek Yavuz, Canan Atılgan, Pedram Türkoğlu, Özge Öner, Ergi Deniz Özsoy ve Burçin Ünlü'nün katılımıyla gerçekleşen etkinliğin ilk günü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Yerleşkesi Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu'nda başladı.

Kuantum devriminden evrime pek çok konu konuşulacak

 

 

Katılmaya hak kazananlara biletlerin e-posta yoluyla iletildiği etkinlikte kuantum ve modern fizikten evrime, çokkültürlülük ve tarımdan evrimleşmede determinizmin yerine kadar pek çok konu başlığı konuşulacak. 

Güncel bilim haberlerini ve bu önemli konu başlıkları hakkındaki gelişmeleri katılımcılarına aktaracak etkinliğin ilk oturumları büyük ilgi gördü ve yarın da devam edecek. Etkinlikle ilgili güncel bilgileri takip etmek için Evrim Ağacı'nın sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsiniz!

80
12
9
2
1
Emoji İle Tepki Ver
80
12
9
2
1