Amazon Prime'da Yayınlanacak Fallout Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

15
2
0
0
0
Amazon Prime'da Yayınlanacak Fallout Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı
Prime Video'da yayınlanacak Fallout dizisinin 12 Nisan 2024'te çıkacağı açıklandı. Dizi, izleyenleri Los Angeles'a götürecek.

Son zamanlarda ciddi oranda artan oyun uyarlamalarına bir yenisi geçtiğimiz yıllarda eklenmişti. Popüler post-apokaliptik RPG serisi Fallout’tan uyarlanan bir dizinin Amazon Prime’da yayınlanacağı duyurulmuştu. 2022’nin sonlarına doğru da diziden ilk görsel gelmişti.

Birkaç ay önce gerçekleştirilen Gamescom'da da heyecanla beklenen yapımdan ilk detaylar paylaşılmış ve 2024'te çıkacağı ifade edilmişti. Amazon Prime Video, bugün dizinin tam çıkış tarihini nihayet açıkladı.

Los Angeles’ta geçecek Fallout dizisi, 12 Nisan 2024'te çıkacak

()

Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoya göre Fallout dizisi, 12 Nisan 2024'te Amazon Prime Video üzerinden bekleyenleriyle buluşacak. Amazon, çıkış tarihini 23 Ekim'de açıkladı. Bu tarih, oyunda savaşın başladığı tarih olması nedeniyle hayranlar arasında "Fallout Günü" olarak biliniyor.

Fallout dizisi hakkında bildiğimiz detaylar maalesef bu kadar. Sadece oyunlardaki gibi nükleer savaş sonrasını konu edineceğini ve ABD'nin Los Angeles şehrinin post apokaliptik bir versiyonunda geçeceğini biliyoruz.

Diziden henüz bir fragman da paylaşılmadı. Ancak şirket, ağustostaki Gamescom sırasında dizinin sürpriz bir teaser’ını da göstermişti. Etkinliğe katılanlar, kısa tanıtım fragmanı herkes için paylaşılmasa da neler gördüklerini aktarmıştı. Buna göre dizide, ikonik güç zırhları, oyunlardan tanıdığımız barınaklar, Vertibird aracı gibi Fallout sevenlere tanıdık gelecek birçok unsurla karşılaşacağız.

Bir nükleer savaş sonrası evrende geçecek Fallout dizisinin yaratıcıları, Westworld’ün de arkasında olan Lisa Joy ve Jonathan Nolan çifti olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin kadrosunda ise Walton Goggins, Ella Purnell, Moises Arias, Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones gibi isimler bulunuyor.

15
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
0
0
0