Fallout 4'ün Yeni Modu Fallout: London'dan İlk Fragman Paylaşıldı

14
3
0
0
0
Fallout 4'ün Yeni Modu Fallout: London'dan İlk Fragman Paylaşıldı
Bethesda'nın oldukça fazla sevilen yapımlarından Fallout 4'e mod olarak gelmesi beklenen Fallout: London'dan yeni bir fragman yayınlandı. Oyun, alışık olunandan farklı bir Fallout deneyimi sunacak gibi görünüyor.

Fallout 4 oyununa gelmesi beklenen ve DLC boyutunda bir mod olarak nitelenen Fallout: London’dan bir fragman geldi. Sürekli Amerika haritasında oyun deneyimi sunan Fallout, oyuncuları bu sefer İngiltere’ye götürecek gibi görünüyor.

Oyunun fragmanında görebileceğimiz üzere Londra’ya özgü ikonik hale gelmiş olan çift katlı otobüs gibi birçok önemli detay oyuna serpiştirilmiş. Ayrıca oyunun yapımcılarının, oyunun sitesinde cevapladığı sık sorulan sorular bölümü de oyun hakkında fikir edinmemize yardımcı oluyor. İşte Fallout: London hakkında bildiklerimiz:

Mutantlar ve doğaüstü güçlere sahip yaratıklar yok

Oyunun fragmanında 2237’den bahsediliyor. Bu da oyunun Fallout 1 ve Fallout 2 arasında geçeceğini bizlere gösteriyor. Dördüncü oyuna nazaran daha az silah çeşitliliğinin görülmesi beklenen oyunda, FEV virüsü henüz İngiltere’ye ulaşmadığından mutantlar veya başka yaratıklar görmeyeceğiz.

Fallout: London’da değişen tek şey zaman ve mekân değil. Oyuncular, yeni topluluklarla, yeni silahlarla ve yeni canlılarla karşılaşacaklar. Oyunda 7 adet grubun bulunacağı bilgisi de internet sitesinde bulunuyor. 

Bu grupları kabaca anlatmamız gerekirse; içinde bulunacağımız Londra’nın yöneticileri olan Seçkinler, Londra’nın güvenliğini sağlamak için oluşturulmuş olan fakat Seçkinler’in kuklaları olarak göreceğimiz Tommy’ler, Londra’yı yerle bir edip küllerinden yeni bir krallık kurmak isteyen 5. Sütün, Londra’yı Seçkinler’den almak için çabalayan Camelot grubu, suç örgütü olarak tanımlayabileceğimiz ve Köpekler Adası Birliği şeklinde Türkçeye çevirebileceğimiz Isle of Dogs Syndicate, onlara düşman olan ve Serseriler olarak çevirebileceğimiz Vagabonds grubu ve son olarak da gizemli bir grup olan ve ıslıklarla iletişim kuran Melek (Angel) grubu oyundaki 7 ana topluluğu oluşturuyor.

Oyunun çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor fakat geliştirici ekibin 2017’de bir araya geldiği biliniyor. Çevrenin oldukça güzel yansıtıldığını gördüğümüz oyun üzerinde şu an daha derin çalışılmakta. Sizlerin Fallout: London hakkındaki fikirleri neler? Yorum kısmında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2021-06-16-fallout-london-mod-trailer-reveals-incredible-post-apocalyptic-cityscape
14
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
0
0
0