FIFA 20'deki Yıldız Oyuncuların Güçleri, Paylaşılan Videoyla Ortaya Çıktı

17
7
3
1
1
FIFA 20'deki Yıldız Oyuncuların Güçleri, Paylaşılan Videoyla Ortaya Çıktı
Uzun yıllardır oyuncular tarafından oynanan ve son yıllarda rakibi PES’e karşı üstünlük kurmak için üzerinde çalışılan FIFA’nın 2019-2020 sezonunu kapsayan oyunu FIFA 20’nin çıkmasına çok az bir süre kaldı. Bu süre zarfında oyuncuların heyecanını artırmak isteyen EA Sports, resmi hesaplarından oyuncuların güçlerini gösteren bir video paylaştı.

Günümüzün en popüler, en çok oynanan futbol oyunu FIFA, her sene çıkan oyunlardan bir tanesi. FIFA oyunlarında her sene en çok merak edilen konulardan bir tanesi de oyuncuların güçleri. Bunun bilincinde olan EA Sports, popüler oyuncuların güçlerinin ne olduğunu tamamen yayınlamasa da hayranları daha da heyecanlandıracak bir video paylaştı.

EA Sports, hem Twitter’dan hem de YouTube kanalı üzerinden bazı oyuncuların güçlerini gösteren bir video yayınladı. Videoda Manchester City’nin yıldızı Raheem Sterling, M. United’ın kanat oyuncusu Jesse Lingard ve Atletico Madrid’in bu yaz transfer sezonunda 126 milyon euroya Benfica’dan aldığı Joao Felix yer aldı.

Oyuncu güçleri:

Yukarıdan izleyebileceğiniz videoda az önce adlarını saydığımız yıldız oyuncular, FIFA 20’deki güçlerini kazanmak için bir dizi test gerçekleştiriyorlar. Videoda Lingard’ın ortalama 82, Sterling’in ise 88 puana sahip olduğu görülüyor. Ayrıca FUT 20 ikonları Rio Ferdinand ve Kaka da videoda yer alıyor.

Ayrıca videonun sonlarında oldukça hızlı bir şekilde geçen ekranda bazı futbolcuların ortalama güçleri de yer alıyor. Bu ekranda yer alan futbolcuların ortalama güçleriyse şöyle:

  • Joao Felix: 80
  • Haller: 83
  • Eden Hazard: 91
  • Jovic: 83
  • Thorgan Hazard: 82
  • Joelinton: 78
  • Nicolas Pepe: 83
  • Wan-Bissaka 79

Sizin 24 Eylül'de çıkacak FIFA 20’den beklentileriniz neler? Oyundan beklentilerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/9/fifa-20-top-100-player-ratings-teaser-trailer
17
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
7
3
1
1