FIFA'nın Ücretsiz Hali FIFA Online 4, Yakında Türkiye'de Yayınlanacak

62
32
3
2
2
Geçtiğimiz aylarda EA tarafından ülkemizde de yayınlanacağı duyurulan FIFA Online 4'ün ne zaman çıkacağı resmi olarak açıklandı. Oyun hakkında önemli detaylar da paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda Electronic Arts, paylaştığı bir blog yazısıyla ülkemizdeki FIFA severleri fazlasıyla sevindiren bir haber vermişti. Şirket, FIFA’nın küresel anlamda ve her platformda genişleme yaşayacağını müjdelemiş, bu kapsamda Asya ülkelerinde açık olan ücretsiz futbol oyunu FIFA Online 4’ün Türkiye dahil 15 ülke için yayınlanacağını müjdelemişti.

İşte bugün yayıncı şirket 101XP, EA ile yaptığı yayıncılık anlaşmasıyla FIFA Online 4’ü ülkemizde ne zaman göreceğimizi resmen açıkladı. Tamamen ücretsiz olan bu çok oyunculu futbol oyununun bu sonbaharda Türkiye’de yayınlanacağı duyuruldu. 101XP, Türk oyuncular için oyun hakkında önemli ve sevindirici detayları da paylaştı.

Oyun tamamen yerelleştirildi:

fifa online 4

FIFA Online 4, Türk oyuncular için tamamen Türkçeye çevrildi ve yerelleştirildi. Oyun için şu ana kadar 300 saati bulan seslendirme yapıldı. Oyunda maçlarımızda göreceğimiz spikerin ve yorumcunun kim olacağınınsa çok yakında duyurulacağı belirtildi. Ayrıca Türkiye’de yer alan özel sunucular kuruldu. Bu sayede oyunculara daha pürüzsüz bir deneyim sunulması sağlanacak.

Oyun hakkında detaylar:

fifa online 4

FIFA Online 4’de Türkiye Süper Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi dâhil 30’dan fazla uluslararası ligde yer alan 600’den fazla takım ve 17.000’in üzerinde oyuncu yer alacak. Oyuncular, bu geniş havuzdan kendi kadrolarını kuracaklar. Resmi 1v1 Maçlarına, Lig Maçlarına, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Özel Maçlara ve değişik stratejiler kurulabilen ve takım özelleştirmeleri yapılabilen Antrenör Modu’na oyun çıktığı gibi erişim sağlayabileceksiniz.

FIFA Online 4, fo4tr.101xp.com adresinden ücretsiz olarak indirmeye sunulacak. Oyun çıkana kadar yeni haberleri takip etmek isteyenler de bu site üzerinden gelişmeleri takip edebilecek. Oyunun Erken Erişim Günleri, yakında FIFA Online 4 Türkiye’nin Instagram, Facebook, Discord ve YouTube sayfalarından duyurulacak.

Oyunun fragmanı:

62
32
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
62
32
3
2
2