Forza Horizon 5'in Büyüleyici Manzaralar Sunan Meksika Haritasından Görüntüler

50
2
2
1
0
Forza Horizon 5'in yepyeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler, oyunun Meksika'daki gerçekçiliğinin yüksek olacağını gösteriyor. Oyuncular, ülkenin doğal yapısına özgü çeşitli alanlarda yarışma imkanı yakalayacaklar.

Playground Games, bir süredir dünyanın en çok sevilen yarış oyunu serilerinden Forza Horizon'un en yeni oyunu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Yarış tutkunlarını İngiltere'den Meksika'ya götürecek olan ekibin paylaştığı yeni görüntüler, Forza Horizon 5'in büyüleyici grafiklere sahip olacağını gözler önüne sermeye yetiyor.

Forza Horizon serisinin en sevilen yanı, oyunculara her türlü koşulda yarış imkanı sunuyor oluşuydu. Oyun içerisinden paylaşılan yeni görüntüler, bu koşulların Forza Horizon 5'te de sunulacağını ortaya koyuyor. Bu bağlamda oyunda, ağaçlarla çevrili kanyonlar, tapınaklarla dolu ormanlar, bataklıklar ve bir yanardağ bile bulunacak. Oyuncular, tüm bu doğa özelliklerini tek tek keşfetme imkanı yakalayacaklar.

Forza Horizon 5 için paylaşılan yeni ekran görüntüleri

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Buraya kadar paylaştığımız görüntüler, Meksika'da geçecek oyunun gerçekçi bir şekilde dizayn edildiğini gösteriyor. Ayrıca son görüntü, ülkedeki Guanajuato isimli şehirden esinlenilerek oluşturulmuş. Geliştirici ekip, bu şehrin dar sokaklarla dolu olduğunu, aracın sesinin bu dar sokaklarda buram buram yankılanacağını söylüyor.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Bilindiği üzere Meksika, oldukça ılıman bir iklime sahip. Bu da Forza Horizon 5'te kar yağışlarının olup olmayacağının merak konusu haline gelmesine yol açmıştı. Geliştirici ekip tarafından paylaşılan bir görüntü, oyundaki tek karlı bölgenin sönmüş bir volkanın çevresi olduğunu ortaya koyuyor.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Forza Horizon efsanesinin en yeni oyunu, 9 Kasım'da PC, Xbox Series X/S ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.theverge.com/22586277/forza-horizon-5-biomes-playground-games-microsoft-xbox
50
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
50
2
2
1
0