Friends'in Özel Bölümünün Çekimleri Yine Ertelendi

30
7
6
5
2
Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri yaz sonuna ertelenen Friends'in özel bölümünün tekrardan ertelendiği ortaya çıktı. Salgın nedeniyle bir kez daha ertelenen çekimlerin ne zaman gerçekleştirileceği ise henüz bilinmiyor.

22 Eylül 1994'te ABD'nin NBC kanalında yayın hayatında başlayan komedi dizisi Friends, yayınlanan 10 sezon ve 236 bölümün ardından 2004 yılında ekranlara veda etmişti. Ekranlarda kaldığı 10 yıllık süreçte ABD'nin en başarılı sitcom dizileri arasına adını altın harflerle yazdırmayı başaran yapım, aynı başarıyı yurt dışında da yakalayarak dünyanın dört bir yanından milyonlarca hayrana sahip oldu.

Dizinin bu kadar popüler olması, yapımcıları da harekete geçirdi. Öyle ki geçtiğimiz aylarda Friends'in özel bir bölümle geri döneceği açıklandı. HBO Max tarafından yayınlanacak bu bölümün, geçtiğimiz mart ayında canlı izleyicilerle birlikte çekilmesi planlanıyordu ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu planlar suya düşmüş, yeni çekim tarihi olarak ise yaz sonu işaret edilmişti.

Friends'in özel bölümünün çekimleri tekrar iptal edildi:

Friends

O dönemler erteleme hakkında konuşan WarnerMedia Entertainment Başkanı Bob Greenblatt, iptal edilen çekimler için yaz sonunu işaret etmişti. Özel bölümün sanal buluşma halinde gerçekleşmesini istemediğini belirten Greenblatt, arkadaşların yıllar sonra bir araya gelmesini deneyimlemek için büyük bir izleyici kitlesine sahip olmanın bir değeri olduğunu, bu yüzden özel bölümü bir web çağrısında yapmak istemediklerini söylemişti.

Şimdiyse sektöre yakın olduğu bilinen bir kişinin aktardıklarına göre 6 arkadaşı tekrardan bir araya getirecek özel bölüm, koronavirüs salgını nedeniyle bir kez daha ertelendi. Planlanan yeni çekim tarihi ise henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz dönemlerde WarnerMedia'nın dizinin yayın haklarını satın almak için Netflix'i geride bırakarak 400 milyon doların üzerinde para ödediği bildirilmişti. Deadline'ın mayıs tarihli haberine göreyse Friends oyuncularının her birine özel bölüm için 3 ila 4 milyon dolar arasında bir ödeme yapılması planlanıyor.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/friends-reunion-special-delayed-again-hbo-max/
30
7
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
30
7
6
5
2