Game of Thrones İçin Oluşturulan Westworld Tarzı Giriş Jeneriği Videosu

11
2
1
1
0
Bir dijital tasarımcı, Game of Thrones dizisine Westworld tarzında yeni bir giriş jeneriği hazırladı. Paylaşılan o video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Game of Thrones efsanesinin son sezonu seyirciler tarafından sürekli konuşulurken, Belçikalı bir tasarımcı tarafından oluşturan giriş jeneriği fazlasıyla ses getirdi. Westworld dizisinin giriş jeneriğini Game of Thrones dizisine uyarlayan tasarımcı, oluşturmuş olduğu videoyu YouTube üzerinden paylaştı.

Bilindiği üzere Westworld, hem konusu hem de giriş jeneriği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 3 boyutlu yazıcılar kullanılarak oluşturulan insan modellerini konu alan Westworld'ün giriş jeneriği Game of Thrones ile bütünleştirildiği zaman ise ortaya ejderhalar ve elbette demir taht çıkıyor. 

Belçikalı tasarımcı Gilles Augustijnen tarafından oluşturulan giriş jeneriği, 8 ayda oluşturulmuş. Adobe After Effect başta olmak üzere, Photoshop, Illustrator ve Fusion360 gibi pek çok programı kullanan tasarımcı, modellemeler için de başka birisinden yardım almış. Oluşturulan giriş jeneriği ise şöyle;

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/4/28/18521747/game-of-thrones-westworld-westerosworld-gilles-augustijnen-opening-credits-watch
11
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
1
0