Game of Thrones’un Yeni Bölüm Fragmanında Bir Karakterin Kaderi Ortaya Çıktı (Spoiler)

8
3
2
1
0
Game of Thrones dizisinin son sezonunda dördüncü bölüme ait fragman, sevilen bir karakterin akıbetini ortaya çıkarmış oldu.

Game of Thrones dizisinin final sezonu başladı. Sezonun üçüncü bölümünde Gece Kralı’nın ordusu ile Winterfell ordusu karşı karşıya geldi. ‘The Long Night (Uzun Gece)’ adı verilen bu savaşta yer alan bütün karakterlerin akıbetini göremedik.

.

Dizinin sevilen karakterlerinden olan Ghost, savaşın başlangıcında savaş alanında yer alıyordu ancak ilk saldırıdan sonra geri dönen küçük grupta yer almıyordu. İnternette pek çok kişi, ilk ölen isimli karakterin Ghost olduğunu belirten yorumlar paylaşmıştı.

Serinin bir hayranı, attığı tweet ile bu iddiaya karşı çıktı. Karakterin ölmesi halinde Gece Kralı tarafından diriltilenler arasında olacağını savunan bu hayran, bir sonraki bölüm fragmanından bir sahne paylaşarak kurtun hayatta olduğunu doğruladı.

Öte yandan Game of Thrones dizisinde karakterler çok nadiren ekranın dışında bir yerde öldürülüyor. Öyle bile olsa Ghost’u mutlaka ekranda (ölü olarak) görürdük.

Game of Thrones dizisi sona yaklaştıkça serideki karakterlerin sayısı da azalıyor. Serinin sonunda kimlerin hayatta kalacağını ve kimin tahta geçeceğini önümüzdeki ay içinde göreceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/04/29/game-of-thrones-season-8-episode-4-ghost-wolf/
8
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
1
0