Samsung'un Galaxy Fold'dan Sonraki Katlanabilir Modeli Dünya Çapında Satışa Sunulacak

25
2
2
0
0
Samsung'un ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Samsung Galaxy Fold sonunda Güney Kore'de satışa sunuldu ve bu ayın başlarında, resmi çıkış tarihinden yaklaşık yedi ay sonra Avrupa ülkeleriyle devam ediyor. ABD'de, akıllı telefonun 27 Eylül’den itibaren satışa sunulması planlanıyor.

Galaxy Fold, yalnızca belirli pazarlarda ve sınırlı miktarlarda tüketici için mevcut olsa da SamMobile tarafından hazırlanan yeni bir haberde, Samsung'un bir sonraki katlanabilir akıllı telefonunun daha geniş kapsamlı olarak piyasaya sürüleceği ifade edildi. Samsung, bir sonraki katlanabilir akıllı telefonunu Kuzey Amerika ve Çin gibi pazarlar da dahil olmak üzere dünya çapında satışa çıkaracak. 

Şirketin ortaya çıkan sorunlarına ve telefonun gayet pahalı olmasına rağmen böyle yüksek bir talep görmesi şirketin beklemediği bir şeydi.

Yeni model daha uygun fiyatlı olacak

SM-F700F model numarasına sahip olduğu söylenen bir sonraki Galaxy Fold, daha uygun fiyatlı olabilir. Tabii ki bu durum da telefonun birçok kişi tarafından alınmasına, başka bir deyişle telefonun popülerliğinin artmasına yardımcı olabilir. Samsung, fiyatın düşmesini sağlamak için depolama alanında bir değişikliğe gidebilir. Standartta 512 GB olan depolama alanını 256 GB'a düşürülmesiyle birlikte kullanıcıların nispeten daha kolay erişebileceği bir cihaz ortaya çıkabilir.

Bloomberg tarafından bu ayın başlarında yayınlanan bir haberde, Samsung'un bir sonraki katlanabilir telefonunun 6,7 inçlik bir ekrana sahip olacağı ve katlandığında 'kompakt bir kareye' dönüşeceği iddia edildi. Cihazın Galaxy S11 serisi ile birlikte, gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-fold-successor-will-reportedly-be-available-worldwide
25
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
2
0
0