Gerçek Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3, Dahili Fanlı Sıvı Soğutmaya Sahip

24
3
2
1
0
Nubia, oyun oynanırken sürekli olarak ısınan cihazlara çözüm geliştirmek için Nubia Red Magic 3'te turbo fanlı sıvı soğutma sistemi kullandı.

Nubia’nın mobil oyuncuları memnun etmek için özel olarak tasarladığı yeni akıllı telefonu Nubia Red Magic 3’ün bugün itibarıyla resmi olarak tanıtıldığını siz değerli Webtekno takipçileriyle zaten paylaşmıştık. Oldukça dikkat çekici özelliklere sahip bu oyuncu telefonunun özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Daha önce Asus ROG Phone ya da Xiaomi Black Shark 2 gibi modellerin daha güçlü bir soğutma sistemi için oyunculara harici fanlı soğutma sistemi çözümleri sunduğunu görmüştük. Nubia ise gerçek bir mühendislik başarısı göstererek fanlı soğutma sistemini cihazın gövdesine sığdırmayı başarmış durumda.

Nubia Red Magic 3’ün oldukça şık bir şekilde tasarlanmış gövdesinin altında, IP55 sertifikasına sahip bir turbo fanlı soğutma sistemi yer alıyor. Sıvı soğutma boruları ile desteklenen bu güçlü soğutma sistemi, diğer oyun telefonlarındaki harici fanlı soğutma sistemlerine göre 5 kat daha iyi bir soğutma performansı sağlıyor.

Nubia’nın açıklamasına göre turbo fanlı soğutma, dakikada 14 bin devire kadar performans sağlayabiliyor. Şirket, sistemin oldukça sessiz çalıştığını iddia ediyor. Nubia’nın iddiasına göre cihazın fanı, 30 bin saat sürekli çalışmaya dayanabilecek şekilde geliştirildi. Fanlı soğutma sisteminin ne kadar etkili olduğunu cihaz piyasaya çıktığında göreceğiz.

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/4/nubia-red-magic-3-gaming-phone-release
24
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
3
2
1
0