Breaking Bad'in Gustavo Fring'i, Marvel ile Görüştüğünü Açıkladı: Oynamak İstediği Rolü de Paylaştı!

21
15
1
1
0
Breaking Bad'in Gustavo Fring'i, Marvel ile Görüştüğünü Açıkladı: Oynamak İstediği Rolü de Paylaştı!
Breaking Bad dizisindeki Gustavo Fring rolüyle efsaneleşen tecrübeli aktör Giancarlo Exposito, Marvel’la görüşmelerde bulunduğunu ve Marvel Sinematik Evreninde rol almak istediğini doğruladı. Hatta hangi karakteri oynamak istediğini de söyledi.

Giancarlo Exposito, her ne kadar birçok kaliteli yapımda rol alsa da biz onu hep Breaking Bad dizisinde canlandırdığı efsane karakter Gustavo Fring olarak hatırladık. Exposito’nun bugüne kadar canlandırdığı tüm karakterler hep kötü karakterlerdi. Ancak görünüşe göre kendisi bunu değiştirmek istiyor.

Exposito’nun Marvel’da rol almak istediğine dair söylentiler vardı. Kendisi, Marvel’la görüştüğünü ve Marvel’da rol almak istediğini doğruladı. Hem de Marvel evreninde çok sevilen bir karakterle. Gelin detaylara beraber göz atalım.

Giancarlo Exposito, Professor X’i canlandırmak istiyor

Marvel Studios kısa süre önce Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta çoklu evreni bizlerle tanıştırdı ve 838 olarak adlandırılan alternatif bir evreni ilk defa burada gördük. Bu evrende Patrick Stewart, Profesör Xavier olarak geri dönüyor.

Ancak ana Marvel Sinematik Evreninde bir Profesör X yok, bu yüzden herhangi bir oyuncunun bu rolü oynaması için kapıyı açık bırakıyor. Hayranlar, Breaking Bad ve The Mandalorian yıldızı Giancarlo Esposito'yu bir Marvel filminde görmek istiyordu ve söylentiler ortaya çıkarıyorlardı.

Görünüşe göre tecrübeli aktör, çoktan Marvel ile görüşmelere başlamış ve kendisi de Professor X’i oynamak istiyor. Kendisi geçenlerde yaptığı bir açıklamada şunları söylüyor: “Marvel için henüz çalışmadım. Onlarla bir odada oturdum ve konuştum. Magneto'dan söz edildi, Dr. Freeze'den söz edildi, Doom ve Profesör X’ten söz edildi. Birini mi seçeyim? Gidip Marvel’a tercihimin Profesör X olduğunu bildireceğim.”

Sizce Giancarlo Exposito, Marvel Sinematik Evrenine yakışır mı? Daha da ötesi Professor X rolüne yakışır mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/news/giancarlo-esposito-confirms-talks-with-marvel-hopes-to-play-professor-x/
21
15
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
15
1
1
0