Google, G Suite ile Eski Usul Ofis Programlarını Yok Edecek!

0
0
0
0
0
Google, G Suite ile Eski Usul Ofis Programlarını Yok Edecek!
Google Drive, Gmail, Dökümanlar ve Slaytlar gibi Google uygulamaları artık Google Apps yerine G Suite olarak adlandırılacak ve Google bu uygulamaların en popüler ofis uygulamaları olması için uğraşacak!

Google Drive, Google Dökümanlar, Gmail ve Google Slaytlar gibi popüler Google servisleri bir süredir bulut ortamında hem iş hem de kişisel yaşantıda kullanıcılar için ücretsiz olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri sunuyordu.

Özellikle kullanmak için bir ücret istenmemesiyle kısa sürede birçok ofis programının önüne geçmeyi başaran Google Apps adı altındaki Google servisleri, artık Google Apps değil G Suite olarak anılacak.

Aynı zamanda bulut ortamında 15GB'a kadar ücretsiz alana sahip olması ve daha geniş bir alan için ücrete ihtiyaç duyması dışında pek fazla masrafı olmamasıyla klasik ofis programlarına göre çok daha uygun fiyatlı olan G Suite uygulamaları, Google'ın yeni geliştirmeleriyle birlikte başta Microsoft Office olmak üzere birçok ofis programının önüne geçmeyi hedefliyor.

Özellikle kurumsal şirketlere yönelik sunduğu imkanlarla G Suite, şu anda Google Apps'e göre farklı özellikler içermese de Google'ın G Suite adı altında bu servislerini çok daha gelişmiş hale getireceği ortada.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0