Google'dan Şampiyonlar Ligi'nin Her Anını Takip Etmenizi Sağlayacak Özellik

13
7
3
1
1
Arama motoru denince akla ilk gelen isim olan Google, bugün sporseverlerin oldukça hoşuna gidecek bir özelliği kullanılabilir hâle getirdi. Google arama motorunu kullanan kullanıcılar, 'Şampiyonlar Ligi' aramasıyla Google Haberler'e eklenen yeni özellik sayesinde haberlere, puan durumuna ve daha birçok detaya ulaşabilecekler.

Ürettiği yenilikçi yazılım fikirleriyle sürekli kendini güncelleyen Google, sporseverlerin Şampiyonlar Ligi hakkında tüm detayları tek bir adresten takip etmelerini sağlamak için yeni bir arama sayfası hazırlıklarını tamamladı. ABD merkezli yazılım devinin bugün bir blog yazısıyla duyurduğu özellik, 2019/2020 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu hakkında arama yapan kullanıcıların maçlar hakkında yazılmış haberler, puan durumu, maç istatistikleri, fikstür ve diğer detaylara ulaşmalarına imkân veriyor. 

Bilindiği üzere 1955 yılından bu yana düzenlenen turnuva, kulüpler bazında dünyanın en prestijli turnuvası olarak gösteriliyor. 32 takımın mücadele ettiği bu turnuvanın finali, bu yıl Türkiye'de oynanacak. Final için belirlenen stadyum ise  İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı olarak açıklandı. Google, yayınladığı yeni özellikle dünyanın her tarafından sporseverleri, tek bir adreste toplamayı planlıyor.

'Şampiyonlar Ligi' arama özelliği, mayıs ayına kadar kullanılabilir olacak:

şampiyonlar ligi

Hem masaüstü hem de mobil cihazlarda kullanılabilen özellik, maçların canlı istatistiklerini de takip etmeye yarayacak. Ayrıca Google, yayın haklarının ihlal edilmediği ülkelerde maç özetlerini de izleyicilerle bu platform üzerinden paylaşacak. Avrupa'nın en iyilerinin mücadele edeceği turnuvanın meraklıları için Google'ın yeni özelliği oldukça iyi bir alternatif olabilir. 

Bu akşam Türkiye saati ile 22.00'da başlayacak olan Galatasaray ve Real Madrid arasındaki mücadele hakkındaki tüm detayları da bu özellik sayesinde öğrenebilirsiniz. Google'ın bu arayüzüne ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Google'ın yeni özelliği hakkındaki fikirlerinizi de yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.blog.google/products/news/uefa-champions-league/
13
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
7
3
1
1