Google'ın iOS Uygulamasında 'Sürpriz Yumurta' Olarak Sakladığı Gizli Oyun Nasıl Oynanır?

36
8
2
1
0
Google’ın iOS cihazlardaki Google uygulamasına sakladığı sürpriz yumurta olan “Pinball” oyununu nasıl oynayabileceğinizi anlattık.

Google, uygulamalarına ve tarayıcısına sakladığı küçük sürprizleri ile tanınan bir firma. Hemen hemen her uygulamasına, hatta işletim sistemi olan Android’in her sürümüne bile mutlaka bir sürpriz yumurta saklıyor.

Şirketin arama motoru olan Google uygulamasının içine saklanmış gizli bir Pinball oyunu mevcut. Bu oyun şimdilik sadece iOS kullanıcılarına özel olarak sunuluyor. Bu sürpriz yumurtaya erişmek için yapmanız gerekenleri sizler için sıraladık.

İşte yapmanız gerekenler

Google'ın iOS'teki Sürpriz yumurtası

iOS cihazınızda öncelikli olarak Google uygulamasının kurulu olduğundan ve güncel olduğundan emin olun. Sonrasında uygulamayı açarak sağ alt tarafta bulunan “Sekmeler” düğmesine dokunun. Daha sonrasında arka arkaya “Sekmeler” düğmesine basmaya devam edin. Farklı renklerde şekiller ekranda uçuşmaya başlayacak. Bu noktadan sonra yapmanız gereken tek şey bu uçan şekillerin üzerine dokunup yukarı kaydırarak oyunu başlatmak.

Eğer bu adımları yaptığınız halde ekranda uçuşan şekilleri göremiyorsanız “Sekmeler” bölümünden bir sekme açarak deneyin. Eğer yine olmuyorsa bir sonraki güncellemede tekrar deneyebilirsiniz.

Bu sürpriz yumurtayı beğendiniz mi? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/how-to/news/google-app-pinball-game-easter-egg-ios-how-to-play-steps-android-apple-2477819#rss-gadgets-news
36
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
8
2
1
0