9
2
2
2
2

Bugün bir faydalı içerikle daha sizlerle birlikteyiz. Bize uzun zamandır gelen istekler doğrultusunda sizler için çok merak edilen gümrük mallarını incelemeye alıyoruz. Günümüzde yurt dışı cihazlar özellikle de akıllı telefonlar oldukça yüksek kayıt ücretleri sebebiyle artık fazla tercih edilmiyor. Bunun yerine insanlar gümrük malı denen görece daha ucuza mâl edilebilen cihazları satın almak istiyor. Ancak elbette burada bir güven problemi oluşabiliyor.

Sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi işini iyi yapan firmalar hariç bu tarz elektronik cihazlarla ilgili alım satım işlemlerinde oldukça dikkat etmek gerekiyor. Hazırladığımız içeriğimize dönecek olursak, çeşitli iPad modelleri, iPhone 6s Plus, iPhone 6 ve birkaç farklı Samsung modeli gibi cihazlar bizim bulabilip bu videoda incelediğimiz cihazlar oldu. Elbette bunlardan bazıları çöp olarak tabir ettiğimiz şekilde gerçekten kullanılmaz durumdaydı ancak fiziksel olarak gerçekten hakkını veren cihazlarla da karşılaştık diyebiliriz.

Gümrükten ürün amayı düşünenler için bir rehber niteliği taşıdığını düşündüğümüz videomuzda 20’ye yakın farklı cihaz gördük ve çeşitli notlar aldık.

Gümrükten alınma cihazlarla ilgili sizlere verebileceğimiz en büyük tavsiye patlama riskine karşılık kesinlikle bataryasıyla ilgili gözle görünen bir sorun olan cihazları şarja takmamanız ve cihazdan derhal uzaklaşmanız yönünde olur. Bataryanın gözle görünen bir sorunu olmasa bile mutlaka bu tarz cihazları elinize alırken oldukça dikkatli olmalısınız. Bunun yanı sıra çoğunluğu Apple olan bu cihazlar açılsa bile kullanabilmek için birkaç püf noktası gerekiyor, bunların hepsini videomuzda sıralıyoruz.

Gümrük cihazlarıyla ilgili en önemli noktalardan birinin işini doğru yapan firmaları araştırmak olduğunu yeniden hatırlattıktan sonra ucuza satılan tüm telefonları ve tabletleri satın alarak detaylı biçimde incelediğimiz videomuzla sizi baş başa bırakıyor, sizler için faydalı olmasını diliyoruz. İyi seyirler!

9
2
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
2
2