DC, Harley Quinn: Breaking Glass İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

8
4
1
0
0
DC’nin popüler karakterlerinden Harley Quinn’in yeni çizgi romanı olan Harley Quinn: Breaking Glass’ın tanıtım videosu yayınlandı. Önceki Harley Quinn hikâyelerine göre oldukça farklı olan bu grafik romanda Joker’den Posion Ivy’ye kadar birçok karakter de yer alacak.

DC’nin aslen kötü karakteri olmasına rağmen son yıllarda biraz daha anti kahramana dönen karakteri Harley Quinn’in yeni grafik romanı Harley Quinn: Breaking Glass’ın yeni bir tanıtım videosu yayınlandı ve görünüşe göre Harley’nin önceki hikâyelerinden oldukça farklı olacak.

Yazar ve çizer kadrosu / konusu:

Mariko Tamaki

Eisner Ödüllü yazar Mariko Tamaki tarafından yazılan Breaking Glass, görsellikleri ise Steve Pugh tarafından hayata geçirildi. Grafik romanın hikâyesinde ise Gotham şehri sakinlerini, evlerinden zorla çıkartmak isteyen Kane şirketi ve Harleen Quinzel ile ailesinin bu şirketle mücadelesi ele alınıyor. Şüphesiz ki Harley Quinn ve DC hayranları için bu hikâyenin içerisine girmek oldukça keyifli olacak.

Hikâyede yer alacak diğer karakterler:

Posion Ivy, Harley Quinn

Bu hikâyede Harley’e eşlik edecek olan diğer karakterler arasında Poison Ivy ve onun Peri Annesi (Fairy God Person) Mama ve çok daha fazlası olacak. Ayrıca yayınlanan videoda gördüğümüz kadarıyla Harleen’in müttefikleri arasında Joker de görünüyor ancak Joker’in Kane şirketini alaşağı etmek istemesinin sebebinin Harley ile aynı olup olmadığı belli değil.

Grafik romanın resmi olarak açıklanan konusu ise şöyle: “Harleen, Mama olarak bilinen ‘drag queen’in (kadın gibi giyinen erkek) sahibi olduğu karaoke kulübünün üstündeki virane bir apartmanda yaşayan isyankâr, açık sözlü ve sert bir çocuktur. Karaoke bar, mahalleyle birlikte kentsel dönüşümün bir parçası hâline gelince Harleen’in önüne iki seçenek çıkar: ya mahalleyi yaşanabilecek daha güzel bir yer yapmak isteyen lise arkadaşı Ivy’ye katılacak ya da Gotham şirketini alaşağı etmek isteyen Joker’e katılacaktır.”

DC tarafından yayınlanan Harley Quinn: Breaking Glass tanıtım videosu:

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/08/16/dc-first-look-trailer-harley-quinn-breaking-glass/
8
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
0
0