Havadaki Tozun %99’unu Yakalayabilen Elektrikli Süpürge: RedRoad V17

12
3
1
0
0
Eylül ayında ülkemizde satış yapmaya başlayacak akıllı ev aletleri üreticisi RedRoad, yeni elektrikli süpürgesi V17’yi tanıttı. Havadaki tozun %99’un toplayabilen bu kablosuz süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde yüzeydeki en küçük bakteri ve nemli tozları bile temizleyebiliyor.

Akıllı ev aletleri üreticisi RedRoad, ürettiği ürünler sayesinde Japonya ve Çin gibi uzak doğu ülkelerinde üst üste başarı elde etmeye devam ediyor. Daha önce kablosuz süpürgesiyle 3 yıl boyunca hiçbir şikayet almama rekoru kıran şirket, ülkemizde de satışa sunacağı yeni elektrikli süpürgesi RedRoad V17’i tanıttı. 

Eylül ayında satışa sunulacak Redroad V17, 60 dakikadan fazla kullanım süresine sahip ve havadaki tozun %99’unu yakalayarak evin hava kalitesini maksimum seviyede tutmayı hedefliyor. Dilerseniz ülkemizde ilk defa satışa başlayacak RedRoad markasını ve yeni V17 süpürgesini yakından tanıyalım.

Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik zarif ve kaliteli tasarım

redroad v17 süpürge

10 yıllık bir bilgi deneyiminin sonunda 2017 yılında kurulan akıllı ev aletleri üreticisi RedRoad, ürünleriyle müşterilerine düzenli ve kullanışlı bir hayat tarzı sunmaya devam ediyor. Uzun süren Ar-Ge çalışmalarıyla birlikte RedRoad’un amacı, müşterilerine hem estetik hem de kullanışlı ürünler sunabilmek. Bu yüzden de markanın üretmiş olduğu tüm ürünler, kullanıcı dostu ve zarif bir şekilde üretim bandından çıkıyor. 

Birkaç yıl içerisinde kendi satış rekorlarını kıran marka, ev temizliği, mutfak ve kişisel bakım gibi ürettiği portatif cihazlarla 10 farklı ülkede 3,5 milyonun üzerinde satış elde etmiş durumda. Şirket, 2018 yılında dış mekan için ürettiği elektrikli mini araba süpürgesiyle büyük övgüler almayı başardı ve bu mini araba süpürge, altı ay gibi kısa bir süre içerisinde Japonya’da 500 bine yakın satış rakamına ulaştı.

Mini araba süpürgenin ardından RedRoad, “maksimum temizleme gücü” sloganıyla üretilen ZERO adlı kablosuz el süpürgesini tanıttı ve bu süpürge, 3 yıl boyunca hiçbir kullanıcısından eleştiri almadığı için rekor kırdı. RedRoad, elde ettiği satış başarılarının ardından şimdi de yeni kablosuz süpürgesi V17’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dilerseniz süpürgenin özelliklerine daha yakından bakalım.

RedRoad V17 kablosuz süpürge

RedRoad V17 kablosuz süpürge

Kullanıcı deneyimlerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen RedRoad, elektrikli süpürgelerinin sessiz bir şekilde çalışmasını sağlayacak Mandala Gürültü Azaltma Sistemi 5.0’ı geliştirdi. Bu teknoloji, normalde 75-85 arasında seyreden desibeli 65 desibele indiriyor ve aynı zamanda süpürgenin yüzey üzerinde sürtünürken çıkardığı sesin de insan kulağının duyabileceği frekans alanının dışına çıkarıyor.

RedRoad elektrikli süpürgenin en büyük özelliklerinden birisi de süpürgeden dışarı çıkan havanın rinit, astım ve diğer kronik solunum yolu hastalığı olan kişiler için güvenilir olması. Çıkış filtrelerinde bulunan 12 koni siklon toz toplayıcıları sayesinde çıkan tozun %99,97’sini yakalayan elektrikli süpürge, HEPA filtrelerin iş yükünü azaltarak evi ikinci bir hava kirliliğinden korumayı hedefliyor.

RedRoad, aynı zamanda bütün ürünlerinde en kaliteli malzemelerini kullandığını ve herhangi bir ürünün bileşenlerinin kusursuz olabilmesi için diğer markalara göre çok daha fazla yatırım yaptığını belirtiyor. Aynı uğraşları V17 elektrikli süpürgesi için de veren şirket, süpürgenin sadece kaplaması için 200 farklı deney gerçekleştirmiş. 

12
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
1
0
0