80'ler Efsanesi He-Man'in Netflix Versiyonundan İlk Fragman Geldi

55
3
2
1
1
80’li ve 90’lı yılların en sevilen çizgi filmlerinden olan He-Man’in Netflix versiyonu için ilk fragman ve çıkış tarihi yayınlandı. 23 Temmuz’da sevenleri ile buluşacak olan çizgi filmin seslendirme kadrosu da oldukça zengin.

Dünyanın en popüler içerik platformlarından biri olan Netflix, geçtiğimiz yıl 80’li yılların efsanevi çizgi filmi olan “He-Man Masters of the Universe”in Netflix için yeniden yapılacağını açıklamıştı. Bugün Netflix Geekend etkinliğinde yayınlanan fragman ile çizgi filmin çıkış tarihi de açıklandı.

Ülkemizde “Kâinatın Hakimleri” olarak yayınlanan çizgi film, özellikle 80’li ve 90’lı yıllarda çocuk olanların severek ve hayranlıkla izlediği bir çizgi filmdi. Yapımın orijinale bağlı kalıp sadece görsel anlamda iyileştirilmiş olacağı tahmin ediliyor.

Gölgelerin gücü adına

Çizgi filmin yapımcı koltuğunda oturan Kevin Smith açıklamasında, bunun aslında orijinal He-Man’in devamı olacağını ve belki de He-Man ile ezeli rakibi İskeletor arasındaki son savaş olacağını belirtiyor.

Dizinin animasyonlarını ise daha önce Netflix için Castlevania’nın animasyonlarını oluşturan ve başarılı işleri ile tanınan “Powerhouse Animation” yapacak. Ayrıca dizinin bütün hazırlanma süreçleri He-Man’in orijinal yayıncısı olan “Mattel Television” tarafından yapılacak.

He-Man oldukça iddialı geliyor

İskeletor

Fragmanında Bonnie Tyler’ın “Holding Out For A Hero” şarkısını kullanıp seyircilerin nostalji ve heyecanını tavan yaptıran Netflix, bu dizi hakkında oldukça iddialı gibi görünüyor.

Dizinin seslendirme kadrosu ise oldukça dikkat çekici. Star Wars’un Luke Skywalker’ından tutun Game of Thrones’un Cersei’sine kadar, oldukça zengin seslendirme kadrosuna sahip olan dizinin seslendirme kadrosu şu şekilde;

  • Chris Wood: He-Man
  • Mark Hamill: İskeletor
  • Sarah Michelle Gellar: Teela
  • Alicia Silverstone: Kraliçe Marlena
  • Harley Quinnn Smith: Ileena
  • Henry Rollins: Tri-Klops
  • Lena Headley: Evil-Lyn
  • Liam Cunningham: Man-At-Arms

Fragmanda ve fragman sonrası açıklamada dizinin 23 Temmuz 2021’de Netflix üzerinden severleri ile buluşacağı açıklandı.

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=81wyj65SJIo
55
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
55
3
2
1
1