Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw'dan Aksiyona Doyacağımız Yeni Bir Fragman Geldi

69
8
5
2
2
Çıktığı yıllardan bugüne büyük bir kitleye kendini sevdirmeyi başaran Hızlı ve Öfkeli serisinin bugüne kadar çekilenlerden farklı bir konseptle karşımıza çıkacak filmi Hobbs & Shaw, 2 Ağustos'ta vizyonda olacak.

2001 yılında sinema dünyasına giriş yapan ve kısa zamanda kendini sevdirmeyi başaran efsane seri Hızlı ve Öfkeli'nin 'spin-off' filmi olan Hobbs & Shaw'dan yeni bir fragman geldi.

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan ilk fragmanının ardından Hızlı ve Öfkeli hayranları tarafından tabiri caizse topa tutulan Hobbs & Shaw, aksiyon anlamında izleyiciyi doyuracak gibi görünüyor. Bugün (18 Nisan) yayımlanan 4 dakikaya yakın fragman, filmin ilerleyişi ve kalitesine dair birçok detay sunuyor. Idris Elba'nın öne çıkarılacağı film, serinin hayranları tarafından otomobillerden uzak olduğu için eleştirilse de filmde birçok farklı otomobil göreceğimiz kesin. Tabii ki eski Hızlı ve Öfkeli filmlerindeki havayı verip veremeyeceğini yakında göreceğiz.

Yönetmenliğini Deadpool 2 ve John Wick gibi popüler filmlerden tanıdığımız David Leitch'in üstlendiği Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw, 2 Ağustos'ta beyaz perdede olacak. Dwayne Johnson, Jason Statham ve Idris Elba'nın yanı sıra WWE'den tanıdığımız Roman Reigns de filmde yer alıyor. Yayımlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/idris-elba-is-black-superman-in-the-new-hobbs-shaw-tr-1834138120
69
8
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
69
8
5
2
2