Hızlı ve Öfkeli Serisinin Senaristleri Keanu Reeves ile Görüştü

60
8
5
3
3
Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw serisinin yazarlarının Keanu Reeves ile bir araya geldiği ve ünlü ismi gelecekte seriye dahil etme ihtimalini konuştukları öğrenildi. Reeves’in seriye girerse ne zaman gireceği ise bilinmiyor.

Hızlı ve Öfkeli serisi şu ana kadar 5,8 milyar dolar kazandı. Bir seri para kazandırıyorsa ve kazandırdığı para, diğer muhtemel filmlerden daha fazlaysa o seriyle ilgili çekilecek bir film mutlaka bulunuyor. Hızlı ve Öfkeli serisinden türeyen Hobbs & Shaw’un da 758 milyon dolar gişe yapması, serinin daha uzun süre bitmeyeceğinin göstergesi. 

Bu seri de diğer tüm aksiyon serileri gibi yıldızların gücünden oldukça faydalanıyor. Hızlı ve Öfkeli’yi farklı kılan ise karakterlerin sürekli yenilenmesi ve bu değişimin doğal şekilde yapılması. 

Reeves, Hızlı ve Öfkeli evrenine mi katılıyor?

keanu reeves hızlı ve öfkeli

Seriye katılması gündeme gelen son isim ise en son John Wick ile gördüğümüz Keanu Reeves olacak. Reeves için en uygun rol şu anda, daha önce de adının söylentilerine karıştığı Eteon adlı terörist organizasyon lideri rolü gibi görünüyor. Daha önce de Reeves bu rol için düşünülmüştü. Anlaşılamayınca Eteon karakteri sadece bir ses olarak yansıtılmıştı. Böylece, Dwayne Johnson’ın da dediği gibi Eteon için kapı açık bırakılmıştı. 

Screen Rant’e açıklama yapan Hobbs & Shaw filminin senaristlerinden Morgan, Reeves’in seriye dahil olması konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Reeves ile oturup konuştuklarını söyleyen Morgan, aktörü Fast evreninde görmeyi çok uzun zamandır istediğini söyledi. Senarist, bu durumun en büyük arzularından biri olduğunu söylerken doğru şeyleri yapmak istemelerinin ve zaman uyuşmazlıklarının Reeves’in bu evrene katılmasını engellediğini söyledi. 

Reeves, Hollywood'un en çok aranan aktörlerinden

keanu reeves

Reeves son dönemde oldukça popüler bir aktör. Yıldız oyuncuyu John Wick 4 ve Matrix 4 filmlerinde de göreceğiz. Ayrıca Bill & Ted Face the Music filmi geliyor. John Wick serisiyle birlikte yeniden aksiyon filmlerinin aranan yüzü haline gelen Reeves, internetin de adeta taçsız kralı ve internette kendisine yönelik çok büyük bir sevgi var. 

Reeves şu anda Hızlı ve Öfkeli serisine hiç dahil olmasa da bir şey kaybetmez. Hızlı ve Öfkeli serisinin de yeni bir yıldıza pek de ihtiyacı yok. Yine de iki tarafın da bir ortaklık için niyeti var. Geleceğin ne getireceğini ise hep beraber göreceğiz.

Kaynak : https://screenrant.com/fast-furious-movie-keanu-reeves-casting-meeting-possible-role/
60
8
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
60
8
5
3
3