Huawei’nin Bütçe Dostu 5G Telefonu Huawei Nova 6 5G, Ön Siparişe Açıldı

40
11
8
7
5
Huawei’nin düşük bütçeli bir 5G destekli akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığını biliyorduk. Şirketin 5 Aralık’ta piyasaya sürülecek olan bütçe dostu 5G modeli Huawei Nova 6 5G, bazı internet mağazalarında ön siparişe açıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, önümüzdeki ayın ilk haftasında yeni bir akıllı telefon ile karşımıza çıkacak. Bir süredir üzerinde çalışılan bütçe dostu bir 5G modeli olan Huawei Nova 6 5G, 5 Aralık 2019 tarihinde piyasaya sürülecek. Henüz telefonun resmi olarak tanıtılmasına yaklaşık bir hafta gibi bir süre kalmışken Huawei, kısa bir süre önce akıllı telefon için ön siparişleri açtı ve bu şekilde telefonun tasarımı ve özellikleri resmi olarak yayınlanmış oldu.

Çinli şirket, Huawei Mall (Vmall.com) gibi internet sitelerinde cihazın ön sipariş rezervasyonlarını açtı. Bazı internet mağazalarında daha boy gösteren Huawei Nova 6 5G, 8GB RAM + 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı varyantları ile listelendi. Listelenen telefonlar; siyah, mavi, pembe ve kırmızı renk seçeneklerine sahip. Cihazlar için resmi bir fiyat etiketi sunulmadı ancak 5 Aralık tarihinde cihaz için resmi bir fiyat yayınlanacak.

Huawei Nova 6 5G’nin bazı teknik özellikleri de belli oldu

Huawei Nova 6 5G

Ön sipariş rezervasyonları açılan Huawei Nova 6 5G’nin bazı teknik detayları da paylaşıldı. Fotoğraflarda görüldüğü üzere telefonun ön tarafında iki adet kamera deliği bulunuyor ve bunlardan birinin 32 MP olması beklenen ana selfie kamerası, yanındakinin de 105 derecelik ultra geniş açılı bir sensör olduğu düşünülüyor. Huawei Nova 6 5G’nin ön kamerasında süper gece çekim özelliği de bulunuyor, bu da telefonun ön kamerasının karanlık bir çevrede çok daha net fotoğraflar çekebileceği anlamına geliyor.

Arka tarafında dörtlü kamera kurulumuna sahip olan telefonun ana kamerasının 60 megapiksel olması bekleniyor. İki farklı kamera sensörüne ve otomatik odak için bir de lazer sensörüne sahip olan akıllı telefonun sağ tarafında bir güç tuşu ve ses tuşlarının yanı sıra parmak izi okuyucu da bulunuyor. Huawei’nin bütçe dostu 5G akıllı telefonunun TENAA’dan aldığı sertifikada 40 W Huawei SuperCharge hızlı şarj desteğine sahip olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/huawei-nova-6-5g-official-renders-reveals-complete-design/
40
11
8
7
5
Emoji İle Tepki Ver
40
11
8
7
5