Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Donanım Haberleri ve İçerikleri

Tesla Model 3’e Taksak Arabayı Şarj Edecek Huawei SuperCharge Powerbank Tanıtıldı

Huawei’nin dün yaptığı tanıtımda ortaya çıkan yeni powerbank, 40W süper hızlı şarjıyla ve pek çok farklı elektronik cihazı şarj edebilmesiyle dikkat çekiyor.

Tesla Model 3’e Taksak Arabayı Şarj Edecek Huawei SuperCharge Powerbank Tanıtıldı
Emre Ömer Zehir Emre Ömer Zehir /

Huawei’nin 26 Mart’ta Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirdiği tanıtımın yıldızları hiç şüphe yok ki yeni P30 ve P30 Pro oldu. Yine de Çinli üretici sahneye tek bir ürüne odaklanarak çıkmadı. Etkinlikte kulaklıklar gibi çeşitli cihazlar da tanıtıldı. Tanıtılan ürünlerden biri de süper hızlı şarj özelliğine sahip olan Huawei 12000 40W SuperCharge powerbank oldu.

Tesla Model 3’e Taksak Arabayı Şarj Edecek Huawei SuperCharge Powerbank Tanıtıldı

Çok amaçlı bu powerbank hızlı şarj oluyor ve cihazları hızlı şarj edebilmeyi sağlıyor. Ürünün batarya desteği sunduğu cihazlar akıllı telefonlarla sınırlı değil, akıllı saatler, kameralar, tabletler ve hatta dizüstü cihazlar bile bu powerbank ile şarj edilebiliyor. Ürünün mavi ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Hızlı şarj özelliği sayesinde kendisi de çok kısa sürede şarj olabilen powerbankin tamamen dolması, Huawei’nin açıklamasına göre sadece 2 saat 14 dakikada gerçekleşiyor. Bu süre kulağa uzun gelse de standart bir 10W 12000 mAh powerbank’in 5 saat 25 dakikalık şarj süresine kıyasla oldukça kısa.

Tesla Model 3’e Taksak Arabayı Şarj Edecek Huawei SuperCharge Powerbank Tanıtıldı

Lityum kobaltoksit kullanılan powerbank 227 gram ağırlığa sahip. Hem Tip-A hem Tip-C çıkışı bulunan cihazın fiyatı ise 99 euro. Ürünün yakında piyasaya çıkması bekleniyor.

YORUMLAR

(3)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
E
Ekrem Turan FIRAT 6 yıl önce
huawei samsungu geçti derken eğer en bütük telefpn markası dersen hala samsung açık ara farkla 1. fiyatta dersen geçti evet o ne fiyatya samsung ucuz yapıyor o performansa ben sırf kamerqya 7 bin tl vermem kamerasıda performansuda iyi istiyorsam 6500tlyr gider s10 alırım
İSMAİL CEM TAHHUŞOĞLU 6 yıl önce
100€ vermem değmez güncel hızlı şarlar zaten yeterince hızlıyken 40W'ın ne anlamı var enerjinin yükselişi sıcaklığın da yükselişi anlamına geliyor çinliler yine işi Kağıt üzerinde mükkemmelliğe pratikte ise kalitesizliğe vurmuşlar
D
Doğukan Akbaba 6 yıl önce
Fiyatı çok ucuz değil mi ona giriş seviyesi telefon alınıyor saçmalamayın ya
Tüm yorumlar yüklendi (3 yorum)