Huawei, Akıllı Bileklik ile Akıllı Saati Harmanlayan Watch Fit'i Uygun Fiyatıyla Duyurdu

26
9
3
3
3
Huawei, sağlık ve spor takibi odaklı yeni akıllı saati Watch Fit'i uygun fiyatıyla duyurdu. Özellikleri açısından bir akıllı bilekliğe daha yakın bir ürün olan Watch Fit, buna karşın büyük ekranı ve birkaç donanımı ile akıllı saate oldukça yakın bir deneyim vadediyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, kabaca bir akıllı bileklik-akıllı saat hibriti diyebileceğimiz yeni sağlık ve spor takibi odaklı akıllı saati Huawei Watch Fit’i duyurdu. Bir akıllı bilekliğe göre oldukça büyük bir ekrana sahip olan Huawei Watch Fit, buna karşın üst düzey bir akıllı saatte bulunan pek çok özellikten feragat ediyor.

Huawei Watch Fit’in belki de en dikkat çekici yanı, dikdörtgen şeklindeki tasarımı. Cihaz, bu tasarım tercihi sayesinde kullanıcılara oldukça büyük bir ekran sunuyor olsa da ekranın bir akıllı saate göre bariz bir şekilde daha büyük olması, bazı kullanıcılardan olumsuz yorum alabilir.

Huawei Watch Fit tasarımı ve renkleri

huawei watch fit

1,64 inç boyutunda bir ekrana sahip olan cihaz, 456x280 piksel çözünürlük sunuyor. Huawei Watch Fit, adından da anlaşılacağı gibi sağlık ve spor takibi odaklı bir ürün. Bu noktada büyük ekran, Huawei Watch Fit’i bir akıllı bileklikten ayıran en büyük fark oluyor ve kullanıcılar, büyük ekran sayesinde saat üzerinden daha fazla veri görüntüleyebiliyorlar.

Huawei, Watch Fit ile sağlık ve spor takibini hedefliyor olsa da bazı kritik akıllı saat özelliklerini de cihaza eklemekten geri durmamış. Zira Huawei Watch Fit üzerinden spor ve sağlık verilerinizi görüntüleyebildiğiniz gibi çağrıları da cevaplayabiliyor ve dahili mikrofonu ile hoparlörü sayesinde görüşme gerçekleştirebiliyorsunuz.

Huawei Watch Fit, akıllı bileklikten daha büyük ekran, akıllı saatten daha uygun fiyat ve özellik sunuyor

huawei watch fit

Dahili bir GPS’e, kalp atış hızı sensörüne ve barometreye sahip olan Huawei Watch Fit, tek şarj ile 10 gün kullanım süresi ve 5 ATM’ye kadar suya ve toza karşı direnç sunuyor. Huawei, sağlık ve spot takibi odaklı yeni akıllı saati için 110 dolarlık (yaklaşık 810 TL+vergiler) bir fiyat etiketi belirlemiş durumda. Cihazın sunduğu özellikleri fiyatıyla karşılaştırdığımızda bir fiyat/performans ürünü olduğunu söylemek mümkün. Ancak bunun için öncelikle Watch Fit’in Türkiye fiyatını görmemiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.wareable.com/smartwatches/huawei-fit-watch-price-specs-8050
26
9
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
9
3
3
3