IO Interctive, Hitman 2 İçin DirectX 12 Desteğini Geliştirecek

8
1
1
0
0
DirectX 11, düşük sistemlerde Hitman 2 için hâlâ daha iyi performans sağlıyor. IO Interactive, Hitman 2 için DirectX 12 desteğini daha da geliştireceğini açıkladı.

2016 yılında IO Interactive tarafından piyasaya çıkarılan Hitman, ilk çıktığı andan itibaren DirectX 12 desteği sağlıyordu. Serinin ikinci oyunu olan Hitman 2 ise PC tarafında oyunculara hayal kırıklığı yaşatmıştı. 2018’in Kasım ayında çıkan oyun DirectX 12 desteği sunamıyordu. IO Interactive, geçtiğimiz Mart ayında Hitman 2 için DirectX 12 desteğini sağlamıştı. Geliştiriciler, düşük seviye sistemlerde de performansın artması için çalıştıklarını belirtti.

Geliştirici ekibin, Microsoft blog yazısında yazdığı bilgilere göre, DirectX 12 desteği geldiği günden itibaren oyun performansının arttığını bildirdi. Ekip ayrıca FPS değerlerinin de yüzde 43 civarlarında iyileşme gösterdiğini söyledi.

Düşük seviye sistemlerde hala DirectX 11 desteğinin daha iyi performans sunduğunu söyleyen ekip, bunu değiştirmek istiyor.

IO Interactive “ DirectX 12, oyunun üzerinde ek çalışmalar gerektiriyor ve sisteme yük bindiriyor. DirectX 11 sürümüne kıyasla daha düşük performans sergileyebilir. DirectX 12 sürümünü optimize etmeye devam ediyoruz ve gelişmiş performans görmeyi amaçlıyoruz, ancak şu anda DirectX 11 düşük sistemlerde en iyi seçenek olabilir” dedi.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/io-interactive-promises-improved-dx12-support-for-hitman-2/
8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0