Apple, Yeniden Tasarlanmış Kitaplar Uygulamasının İlk Görsellerini Yayınladı

11
2
1
1
0
Apple'ın Kitaplar uygulaması, yeniden tasarlandı ve ilk görüntüleri paylaşıldı. Okuyucuya oldukça kullanışlı ve online bir kütüphane sunan yeni özellikler, kitap severlerin keyfini yerine getirecek.

Apple, iOS 12 ile birlikte iPad ve iPhone’a "Kitaplar“ uygulamasının yeni özellikler ile geleceğini söyledi ve yeniliklerin ön izlemesini paylaştı. Yeni özellikleriyle adeta baştan geliştirilen Kitaplar uygulaması, iOS 12 ile birlikte hayatlarımıza girecek.


Kitaplar uygulamasına gelecek özelliklere kısaca bir göz atalım:

Şimdi Okunuyor

Okumakta olduğunuz veya dinlediğiniz tüm kitapları gösterir. Bununla birlikte yeni "Okumak İstiyorum" bölümü ilginizi çeken kitapların bir listesini tutmanıza olanak tanır. Kısa bir süre önce tamamladığınız kitapları temel alarak "Seriyi Tamamla" veya daha önce okuduğunuz kitaplarla bağlantılı olarak “İlginizi çekebilir“ bölümleri de uygulamayı daha güzel hale getirmiş.

Kütüphane

Cihazınıza indirilen kitaplar da dahil olmak üzere, geniş kapaklı kitaplarla dolu kitap koleksiyonunuzu gösterir.Geçmişte okuduğunuz kitapları ise “Okunmuş” sekmesinde görebilirsiniz.

Kitap Mağazası

Apple Kitaplar'da bulunan tüm kategorilerdeki kitaplara göz atmanızı sağlar.

Sizin İçin

Bu bölümünde yaptığınız satın alma işlemlerine göre kişiselleştirilmiş tavsiyeler alırsınız.

Sesli kitaplar

Apple Kitaplar'ında bulunan tüm sesli kitap başlıklarına göz atmanızı sağlar.

Apple'ın hizmet şefi Eddy Cue ise yaptığı açıklamada, Apple Kitaplar uygulamasının okuma sevgisinden ilham aldığını ve okuyuculara sesli kitapların da dahil olduğu bir kitap dünyası sunduğunu söylüyor. Uygulamanın bugüne kadar yaptıkları en büyük yeniden tasarım ile okuyucunun karşısına çıktığını belirtirken, bu güzel uygulamanın hem müşterilere hem de yazarlara ilham vereceğini umduğunu cümlelerine ekliyor.

Kitaplar uygulaması, bu sonbaharda “Kitap Mağazası” ile 51, ücretsiz kitapları ile ise 155 ülkede bekleyenleri ile buluşacak.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/06/12/apple-books-app-ios-12-preview/
11
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
1
0