iOS için 8 Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

19
12
3
1
0
Fotoğraf çekmek kadar çekilen fotoğrafları düzenlemek de önemlidir. İşte iPhone'unuzla çektiğiniz fotoğrafları mükemmelliğe ulaştıracak 8 ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması.

Günümüzde akıllı telefon kameraları 12-24MP çözünürlüklere, DSLR fotoğraf makinesi kalitesinde lenslere sahip olmaya başladılar. Hal böyle olunca da özel bir anı kalıcı olarak saklamak isteyen kişiler fotoğraf makineleri yerine akıllı telefonları tercih ediyor.

Akıllı telefon kameraları ne kadar iyi olursa olsun daha canlı renkler, özel efektler ve fazlası için bir fotoğraf düzenleme uygulamasına ihtiyaç duyarsınız. İşte fotoğraflarınızı en iyi şekilde düzenleyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz 8 ücretsiz iOS fotoğraf düzenleme uygulaması.

1- Snapseed

fotoğraf düzenleme uygulaması

Google tarafından geliştirilen Snapseed, mobil fotoğrafçılığın belki de en yetenekli fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

2- VSCO

fotoğraf düzenleme

Kullanıcılara fotoğraflarını en iyi şekilde düzenleyebilmeleri için pek çok farklı araç sunan VSCO, sürekli olarak güncellenmekte ve yeni özellikler sunmaktadır.

3- Collageable

ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması

Bazen birden fazla anı aynı kareye sığdırmak isteyebilirsiniz. Collageable, onlarca farklı kolaj seçeneği ve araçları ile en iyi fotoğraf kolajlarını oluşturmanızı sağlayan fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisi..

4- Adobe Lightroom CC

fotoğraf düzeneleme uygulaması ios

Adobe Lightroom CC, diğer Adobe ürünlerinden farklı olarak indirilebilir. Adobe Lightroom CC ile fotoğraflarınızı istediğiniz gibi düzenleyebilir, isterseniz RAW dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

5- Lens Distortions

fotoğraf düzenleme ücretsiz

Eğer arka plan bulanıklığı, ışık parlamaları, hava durumu efektleri gibi araçlar istiyorsanız Lens Distortions tam da aradığınız fotoğraf düzenleme uygulaması olabilir.

6- Darkr

Çoğu akıllı telefon kullanıcısı fotoğrafların canlı ve parlak olmasını istese de bazı kişiler retro ve siyah beyaz fotoğrafları daha çok severler. Darkr, retro fotoğraf yeteneklerinizi en üst seviyeye çıkarabilir.

7- Repix

Repix, App Store’da ‘editörün seçimi’ başarısını yakalamış bir uygulamadır. Filtreler, efektler ve daha fazlası için kullanılabilecek en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir.

8- Pixlr

Pixlr, fotoğraflarınıza efektler, filtreler, kaplamalar ekleyebileceğiniz bir başka ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Kullananlar çok nadiren pişman olmaktadır.

Kaynak : https://www.ephotozine.com/article/the-10-best-free-ios-photography-apps-for-iphone-2018-32183#1
19
12
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
12
3
1
0