Bomba İddia: Robert Downey Jr., Iron Man Olarak Marvel'a Geri Dönebilir (Hem de Birden Fazla Filmle)

26
17
4
2
2
Robert Downy Jr.'ın Iron Man olarak Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönebileceği iddia edildi. Bu Twitter kullanıcısı tarafından ortaya atılan iddiada, karakterin birden fazla filmde görünebileceği de belirtildi.

Robert Downey Jr.’ın hayat verdiği Iron Man, 2019 yılında çıkış yapan Avengers: Endgame filminde ölerek 11 yıldır yer aldığı Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) veda etmişti. Karakterin ölümü, tüm dünyadaki hayranları üzmüştü. Endgame filminden sonra ise MCU’nun çoklu evrenlere giriş yaptığı dördüncü faz başlamıştı. Bu fazın kasım ayında çıkan Black Panther: Wakanda Forever ile tamamlanmasıyla da hayranlar beşinci fazı beklemeye başladı.

Marvel’ın beşinci fazda çıkacağını duyurduğu filmler arasında çizgi romanların en sevilen hikayelerinden biri olan Avengers Secret Wars da bulunuyordu. Yakın zamanda çıkan bir iddia da Robert Downey Jr.’ın Iron Man olarak çoklu evrenler yoluyla bu filmde MCU’ya geri dönebileceğini gösterdi. Şimdi ise karakterin dönüşü hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Robert Downey Jr., Iron Man olarak birden fazla filmde görünebilir

Güvenilir iddialar ortaya attığı söylenen ‘MyTimeToShineHello’ isimli bir Twitter kullanıcısının söylediğine göre Robert Downey Jr., evrene geri dönmek için Marvel ile anlaştı. İddiada, daha önce ortaya atılan söylentilere benzer bir şekilde Iron Man’in 2026'da çıkacak olan Secret Wars filmiyle kesin olarak döneceği ifade edildi.

Ancak iddialar bununla da sınırlı değildi.  MyTimeToShineHello’ya göre ünlü oyuncu tek bir filmde değil, birden fazla filmde yer alabilir. İddia, Robert Downey Jr.’ın War Machine olarak tanıdığımız Don Cheadle’ın başrolde olacağı Armor Wars’ta da Iron Man olarak görünebileceğini belirtirken bunun için oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü söylüyor.

Kısa sürede sosyal medyada yayılan bu iddiaların hiçbirinin doğrulanmadığını, yani gerçek olmayabileceklerini vurgulayalım. Yine de Iron Man’in dönme ihtimalinin Marvel hayranlarını heyecanlandırdığını söylemek mümkün. Böyle bir şeyin gerçekten yaşanıp yaşanmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

 

26
17
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
26
17
4
2
2