John Wick'in Senaristi, Falcon and Winter Soldier İçin Disney+'a Katılıyor

9
3
2
2
0
Marvel'ın Disney+ ile anlaşmasının ardından birçok Marvel yapımı, dizi olarak Disney+ ile birlikte çekilecek. Bu yapımlar arasında en çok beklenenlerden biri de son zamanlardaki başarısı ve beğenisi sebebiyle John Wick'in senaristi tarafından yazılacak.

Marvel Studios'un gelecek planları arasında Disney+'ın yayın hizmetine katılmak bulunuyor. Bu planla birlikte en çok beklenen dizilerden biri, en sonunda hayranların sevdiği bir yazarla birlikte ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. Yeni bir habere göre John Wick serisinin yazarı Derek Kolstad, Bucky Barnes ve Sam Wilson'ın yeni maceralarını yazmak için Marvel ile anlaştı.

Kari Skogland'ın yöneteceği altı bölümlük dizinin senaristliğini Kolstad'ın üstleneceği haberi, TheWrap tarafından bildirildi. Anthony Mackie ve Sebastian Stan, başkahramanlar olarak dizide yer alırken; Emily VanCamp ve Daniel Bruhl'un da Captain America: Civil War filmindeki Sharon Carter ve Helmut Zemo olarak döneceği söyleniyor.

marvel

Şu an için dizinin ne zaman Disney+ yayın hizmetinde çıkacağına dair herhangi bir bilgi bulunmasa da yeni yayın hizmetinin bu sene kasım ayında geleceği biliniyor.

Falcon'u, 'Yeni Captain America' olarak görmeye hazırlanın

Hayranlar hâlâ nasıl bir beklenti içerisinde olmaları gerektiğini bilmiyor ancak dizinin, Steve Rogers'ın Avengers: Endgame sonunda aldığı kararı inceleyeceği biliniyor. Falcon şu an için Captain America adı altında olmasa da dizi bitmeden bunun gerçekleşeceğini görebiliriz.

Bunun yanı sıra Bucky, şu an için beyni yıkanıp Winter Soldier (Kış Askeri) olduktan sonra hayatını yoluna koymuş sayılmıyor. Bu sebeple bir şekilde Marvel Cinematic Universe'ün içine girecek bir yolu da bulması gerekiyor.

bucky ve falcon

Sebastian Stan, mayıs ayında yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bence Bucky'nin gidip onu tanıdığımız durumların dışında bir kimlik kazanmasının zamanı geldi. Ne yapar bilemiyorum. Her şeyi yapabilir. Biriyle bir yemeğe bile çıkabilir. Ne yapacağına dair bir fikrim yok. Bildiğiniz üzere dışarıda her şeye açık bir dünya var."

Stan, aynı zamanda filmin çekimlerinin ekim ayında başlayacağını ve dizinin 2020 yılına hazırlandığını da belirtti. Marvel Studios'un patronu Kevin Feige ise dizinin karakterleri derinlemesine inceleyeceğini belirtti. Bu incelemeyle birlikte karakterleri derinden etkileyen ve karakterlerin hayatlarını değiştiren olayları öğrenebileceğiz. Başka bir deyişle karakterler, bir daha beyaz perdeye çıktığı zaman arka plan bilgilerini Disney+ aracılığıyla edineceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/07/10/john-wick-writer-joins-falcon-and-winter-soldier-disney-series/
9
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
2
0