Kasım Ayında PlayStation Now'a Eklenecek Oyunlar Açıklandı: F1 2020, Injustice 2 ve Dahası

9
4
2
1
0
Sony, paylaştığı blog yazısında kasım ayında PlayStation Now abonelerine sunulacak yeni oyunları açıkladı. Yeni oyunlar arasında F1 2020, Injustice 2 ve Rage 2 de kendisine yer buldu.

PlayStation Now abonelik sistemiyle oyuncularına belli bir ücret karşılığında birçok oyun sunan Sony, bu ay da kütüphanesine yeni oyunlar ekleyecek. Şirket, bugün paylaştığı yeni blog yazısında PlayStation Now abonelerinin kasım ayında kütüphanelerine ekleyebilecekleri yeni oyunları açıkladı.

PlayStation'un paylaştığı blog yazısında PlayStation Now aboneliğine 6 yeni oyun ekleneceği bilgisi yer aldı. Yeni ayla birlikte aboneliğe eklenecek oyunlar F1 2020, Injustice 2, Rage 2, My Time at Portia, Kingdom Come: Deliverance ve Warhammer: Vermintide 2 şeklinde oldu. Oyunlar, 3 Kasım 2020 günü itibariyle oynanabilecek.

F1 2020:

f1 2020

Codemasters tarafından geliştirilen Formula 1 video oyunu serisinin son üyesi F1 2020, 2020 sezonunda yer alan tüm pilotları ve pistleriyle güzel bir yarış deneyimi sunuyor. Kendiniz olarak da oynayıp kariyer yapmanıza olanak tanıyan oyun, çevrimiçi moduyla da eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayabilir.

Injustice 2:

injustice 2

Mortal Kombat'ın geliştiricisi NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice 2, DC evrenindeki süper karakterlerin yer aldığı bir dövüş oyunu olarak güzel vakitler geçirmenizi vadediyor.

Rage 2:

rage 2

Avalanche Studios ve idSoftware tarafından geliştirilen Rage 2, kaosu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayan bir savaş deneyimi sunuyor.

My Time at Portia:

my time at portia

Pathea Games tarafından geliştirilen My Time at Portia, eleştirmenlerden yüksek puanlar almayı başardı. Oyun, kendi ürünlerinizi istediğiniz şekilde büyütmenize ve kendinizi her alanda geliştirmenize olanak tanıyor.

Kingdom Come: Deliverance:

kingdom come deliverance

2018 yılında çıkış yapan ve Warhorse Studios tarafından geliştirilen Kingdom Come: Deliverance, Epic Games'te ücretsiz olmasıyla büyük bir popülerlik kazanmıştı. Oyun, RPG deneyimini gerçekçilikle buluşturuyor.

Warhammer: Vermintide 2:

warhammer

Vermintide'ın devamı niteliğinde olan ve Fatshark tarafından geliştirilen Warhammer: Vermintide 2, yakın dövüş FPS arayanların denemesi gereken bir yapım. Fantastik bir dünyada geçen Vermintide, sunduğu aksiyonla eleştirmenlerden tam not almayı başardı. 

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-10-30-rage-2-injustice-2-and-f1-2020-headline-playstation-nows-latest-additions
9
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
1
0