La Casa De Papel'in Dördüncü Sezonunun Yayın Tarihi Hakkında İddialar Ortaya Çıktı

42
8
8
3
3
Ülkemizde Netflix’te yayınlanan ve oldukça da sevilen İspanyol dizisi La Casa De Papel’in üçüncü sezonu henüz geçtiğimiz ay yayınlandı. Hayranları tarafından merakla beklenen dizinin dördüncü sezonunun yayınlanma tarihi net olarak belli olmasa da 2020’nin bahar aylarında yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

Netflix’te yayınlanan ve ülkemizde oldukça popüler olan İspanya yapımı La Casa De Papel’in üçüncü sezonu bu sene temmuz ayında yayınlandı. Peki dizinin hayranlarının dört gözle beklediği dördüncü sezonu ne zaman yayınlanacak? Netflix, herhangi bir resmi açıklama yaptı mı?

Yeni sezonun başlama tarihi

la casa de papel

La Casa De Papel’in üçüncü sezonu bu sene 19 Temmuz’da yayınlanmıştı. Sezonun çekim aşaması ise geçtiğimiz senenin sonbahar aylarında başlamıştı. Şu an herhangi bir tarih belirten resmi açıklama gelmedi ancak dizinin dördüncü sezonunun 2020’nin yaz aylarından önce yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

Yeni sezonda yeni karakterler olacak mı?

Bu İspanyol dizisinin ilgi çeken noktalarından bir tanesi de hiç şüphesiz ki içerisinde barındırdığı karakterler, daha doğrusu karakterlerin isimleri olmuştu. Karakter isimlerinin dünya şehirlerinden seçildiği dizide Tokyo, Berlin, Nairobi, Rio, Denver, Helsinki gibi karakter isimlendirmeleri tercih edilmişti.

Dizinin ülkemizde oldukça sevilmesi, dizi oyuncularının Türkiye’yle ilgili çeşitli videolar paylaşması dizinin üçüncü sezonunda Türkiye’den bir şehirle adlandırılacak bir karakterin olacağıyla ilgili dedikodulara yol açmıştı. Hatta İstanbul olarak adlandırılacak olan bu karakterin Nesrin Cavadzade tarafından canlandırılacağı iddia edilmişti. Ancak dizinin üçüncü sezonunda bu gerçekleşmedi.

Peki dizinin dördüncü sezonunda yeni karakterler yer alacak mı? Son sezonda diziye yeni karakterler katılmıştı ancak şu an için yapımcı ekipten yeni karakterlerle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/la-casa-de-papel-4-sezon-ne-zaman-basliyor-aciklama-geldi-mi-41311507
42
8
8
3
3
Emoji İle Tepki Ver
42
8
8
3
3