Lenovo’dan iPad Pro’yu Kıskandıracak Tablet: Lenovo Yoga Book

1
0
0
0
0
Bilgisayar ve mobil ürünleriyle pazarda dikkat çeken Lenovo, IFA 2016 kapsamında Halo klavyesiyle gözleri üstüne çeken Lenovo Yoga Book’u tanıttı.

Başarılı dizüstü bilgisayar üreticilerinden Lenovo özellikle mobil tarafta deneyimli olan Motorola’yı da Google’dan bünyesine kattıktan sonra akıllı telefon alanında önemli adımlar atmıştı.

Bu akşam Berlin’de gerçekleşen dünyanın en büyük tüketici teknolojileri üzerine odaklı fuarı IFA 2016 kapsamında yeni ürünlerini tanıtan Lenovo, düzenlediği etkinlikte hem mobil hem de bilgisayar alanındaki tecrübesini birleştirdiği Android’li yeni cihazı Lenovo Yoga Book’u tanıttı.

İnce, hafif ve şık yapısıyla birlikte 360 derece katlanabilir ekrana sahip olan Lenovo Yoga Book, dokunmatik ekrana sahip olmasının yanı sıra Halo klavyesiyle de dikkat çekiyor. Halo klavyesi sayesinde Lenovo Yoga Book’un klavyesi dokunmatik olarak gayet yumuşak ve pratik bir şekilde kullanılabiliyor, ayrıca kalemle farklı işlevlere de sahip oluyor.

Böylelikle hem çizim yapacaklar için hem de iş kullanıcıları için oldukça iyi bir cihaz olarak görünen Lenovo Yoga Book, özellikle Apple’ın iPad Pro’su için önemli bir rakip.

Lenovo Yoga Book’un teknik özelliklerine değinecek olursak cihaz Intel Atom X5 işlemci, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Ayrca Yoga Book’ta microSD kart desteği de mevcut.

Halo klavye nedir?

Lenovo Yoga Book cihazında gördüğümüz Halo klavye, aslında klavye tuşlarının olmadan ışıklarla belirtilmesi / ışık halkası olarak da nitelendirilebilir. Böylelikle cihazın kullanıcıları basma hissiyatı olmadan dokunmatik yüzey üzerinde klavyeyi görerek yazı yazabilecek, bu zemini kalemle de farklı şekilde değerlendirebilecekler.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0