Lenovo Yeni Amiral Gemisi ZUK Edge ile Üst Seviyede Apple ve Samsung'a Rakip Olacak

0
0
0
0
0
Lenovo Yeni Amiral Gemisi ZUK Edge ile Üst Seviyede Apple ve Samsung'a Rakip Olacak
Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla kısa sürede başarı yakalayan Lenovo, bu sefer Apple ve Samsung'a tepe modellerde rakip olmak için yeni modeli ZUK Edge üzerinde çalışıyor.

Windows bilgisayar dünyasının en başarılı üreticilerinden biri olan Lenovo, ilk başta akıllı telefon pazarına adım attığında yeterince başarılı olamasa da Motorola'yı bünyesine katarak akıllı telefon dünyasında ciddi bir başarı elde etmişti.

Bu başarısını sürdüren Lenovo, Motorola ile akıllı telefon pazarında üst seviyeye dahil olurken Lenovo markası daha çok giriş ve orta seviye cihazlarla sınırlı kalıyordu. Ancak bu konuda önemli bir adım atan Lenovo, sızdırılan ZUK Edge modeliyle önümüzdeki yıl üst segmentte Apple ve Samsung'un karşısına kendi markasıyla da çıkacak.

Lenovo ZUK Edge Teknik Özellikleri

Sızdırılan bilgilere göre Lenovo ZUK Edge modelinde 5.5 inçlik Full HD çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Cihaz gücünü Qulacomm'un mobil tarafta şu anda en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 821'den alıyor. 4GB RAM ve 32GB / 64GB depolama alanına yer verilen cihazda 8MP çözünürlüklü ön kamera ve 13MP çözünürlüklü arka kamera olduğu belirtilmiş. Ayrıca ZUK Edge adı nedeniyle cihazın Galaxy S7 Edge gibi kavisli ekranla geleceği tahmin edilirken henüz cihazın tasarımına dair net bir bilgi yok.

Hangi fiyat aralığında olur?

Lenovo fiyat politikası gereği ciddi fiyatlar belirlemese de Xiaomi ve Meizu gibi fiyat performans üreticilerinin gölgesinde kalıyor. Bu nedenle Lenovo'nun yeni amiral gemisi ZUK Edge hakkında bir fiyat tahmini yapmak gerekirse cihaz Xiaomi Mi 5 ile Galaxy S7 Edge modellerinin ortasında bir fiyatla gelecektir tabii henüz cihazın fiyatına dair bir bilgi yok.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0