LG V20 Avrupa’da, Hatta Türkiye’de Bile Satışa Çıkmayabilir!

1
0
0
0
0
LG’nin birkaç gün önce San Francisco’daki özel etkinlikle tanıttığı yeni premium telefonu V20, söylentilere göre Avrupa’da satışa çıkmayacak.

LG’nin geçtiğimiz günlerde lanse ettiği yeni premium telefonu V20, teknik özellikler ve detaylar bakımından oldukça iddialı, G5 ve V10’un harmanlanarak hazırlandığı ve oldukça şık olan V20, birçok kullanıcının hoşuna gitti ve satışını bekliyor. Fakat görünüşe göre V20’yi bekleyenlere kötü bir haberimiz var.

LG’nin Küresel İletişim Başkanı olan Ken Hong’un “LG V20, Kuzey Amerika, Asya, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde satışa çıkacak.” açıklamasından yola çıkarak bu konuya varılan durumda Türkiye için bir netlik bulunmuyor. 

Çünkü eğer LG V20 Avrupa’da satışa çıkmazsa LG’nin Türkiye için nasıl bir strateji uygulayacağı belli değil. Ancak örnek olarak buradaki bağlantıdan da görebileceğiniz gibi LG’nin sitesinde dil ve bölge seçeneklerinde Türkiye’nin Orta Doğu ve Afrika bölümünde yer aldığını görülmesi nedeniyle Ken Hong’un açıklamasından Orta Doğu bölgesinde dahil edildiğimizi ve V20’nin satışa çıkabileceğini düşünebiliriz.

Ancak şu anda bu konu hakkında bir netlik olmasa da görünüşe göre LG V20’yi Avrupa’da yaşayan kullanıcılar satın alamayacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0