Logitech, İki Yeni 'Ultra İnce' Oyuncu Klavyesi Tanıttı

9
8
1
1
0
Logitech, yeni oyuncu klavyesinin tanıtım kampanyasını klavyenin sahip olduğu inanılmaz incelik üzerine kurguladı. Firma haksız da sayılmaz; zira klavyenin kalınlığı yalnızca 22 milimetre.

Bilgisayarla ilgili sektörlerde pazarlamacıların kullandığı beylik laflar vardır. Bazı ürünler için ‘devrimsel’ veya ‘inovatif’ denmesine alışkınız. Tasarımdan bahsederken ‘zerafet’ ve ‘güç’ kavramları sık sık kullanılır. Bunlar genel olarak dikkat çekmeyi ve müşteriyi ürünlerin güvenilen özelliklerine yönlendirmeye odaklanır. 

Öte yandan Logitech, yeni oyuncu klavyesindeki inanılmaz incelik konusunda haklı. Yeni oyuncu klavyesi gerçekten de eşsiz tasarıma ve ince bir yapıya sahip. G915 Lightspeed ve G815 Lightsync adlı modelleri Logitech, mühendislik başarısı olarak adlandırmakta haksız değil.

Logitech'in yeni oyuncu klavyesi yalnızca 22 milimetre kalınlığında

logitech-G915

Piyasada pek çok ince oyuncu klavyesi var ancak bunların arasında kaliteli olanların sayısı oldukça az. Logitech’in yeni klavyesi, 22 mm ile kaliteli ve ultra ince klavyeler kategorisine dahil oluyor.

Logitech, her iki klavyenin de üst düzey malzemelerle ve parlatılmış alüminyum üst kaplamalarla üretildiğini belirtiyor. Tuşların altında ise RGB aydınlatma bulunuyor. Ayrıca klavyelerde tercih edilebilecek üç farklı varyant bulunuyor. GL Clicky, GL Tactile ve GL Linear olarak adlandırılan bu üç versiyondan Clicky sesli ve hissedilebilir geri bildirim sağlarken Tactile daha yumuşak ve ufak bir çarpma etkisiyle tepki veriyor. Linear ise tamamen akıcı ve sessiz bir deneyim tercih edenlere hitap ediyor. 

logitech-g915

Kullanım açısında bakıldığı zaman iki klavye de neredeyse aynı özelliklere sahip. RGB aydınlatmaları ve makro kişiselleştirmeleri, G tuşları aynı özelliklere sahip ve tuşların, düğmelerin yerleri de benzer durumda. Aralarındaki fark bağlantı şekillerinden geliyor. G815 kablolu bir klavye olsa da G915 pro seviye olduğunu söylediği kablosuz bağlantı sunuyor. Kablosuz modelde tepki süresi 1 ms, batarya ömrü ise en yüksek parlaklık seviyesinde kullanıldığında 30 saat.

Logitech’in yeni klavyelerinden G915’in fiyatı 250, G815’in fiyatı ise 200 dolar olarak açıklandı. Her iki cihaz da şu anda satışta bulunuyor. Ürünlerin tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techspot.com/news/81473-logitech-latest-gaming-keyboards-boast-impossibly-thin-design.html
9
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
8
1
1
0