Loki Dizisinin Yeni Sezonundan Bomba İddia: Superman Geliyor! (Ne?)

19
7
4
3
0
Marvel'ın son dönemdeki en popüler yapımları arasında yer alan Loki dizisinin ikinci sezonu ile ilgili heyecan verici bir iddia ortaya atıldı. Buna göre dizide göreceğimiz düşmanlar bize oldukça tanıdık gelecek.

Paralel evrenlerin ortaya çıktığı, Kang ile ilk defa tanıştığımız, Sylvie'yi ve envai çeşit Loki versiyonunu gördüğümüz Loki dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Hollywood kulislerinden gelen iddialar ise yeni sezonun çok daha bomba gibi olabileceğine işaret ediyor. 

Artık çoklu evrenler işin içine girdiğine göre istediği herhangi bir karakteri diziye ekleyebilecek olan Marvel, Loki dizisi için iddialı bir baş kötü seçimine gidecek gibi duruyor. İddialara göre Superman ile çok benzer özelliklere sahip olan Hyperion ve ekibi bu sezon dizinin kötü karakterleri olacak. Hatta Hyperion'u da Henry Cavill canlandıracak.

Orijinali de Cavill, kopyası da Cavill

superman hyperion

2025 yılında gelecek olan Avengers: Kang Dynasty filmine kadar dönüp dönüp kahramanlarımız Kang ile dövüşürse karakterin ciddiyeti kaybolacaktır. Bu durumun farkında olan Marvel'ın da, zaten ilk sezonda bir tanesini gösterdiği Kang karakterlerinden bir başkasını bu sezonun da kötüsü yapması pek beklenmiyor. 

Daha önce de Marvel ile ilgili bazı bilgileri önceden açıklayan CineStealth hesabı hacklenmiş, hackleyen kişi ise yaptığı bir paylaşımda Henry Cavill'in Hyperion olarak Loki dizisinde yer alacağını iddia etmişti. CineStealth hesabını geri aldığında da ünlü oyuncuyu Hyperion olarak göstermeye devam etti. İddia doğruysa Loki'nin 2. sezonundaki rakibi The Squadron Supreme olacak. Hatta iddialara göre rol için Marvel, Cavill ile görüşmelere başladı.

Nedir bu Squadron Supreme?

squadron supreme

1971 tarihli Avengers çizgi romanında ortaya çıkan bu ekip, Hyperion, Nighthawk, Doctor Spectrum, Power Princess ve Whizzer'dan oluşur. Bu karakterler fena halde DC'nin meşhur Justice League ekibine benzer. Hyperion da bir çeşit Superman'dir. (DC'de de Avengers benzeri Retaliators bulunur). 

Öte yandan The Squadron Supreme ilk olarak Squadron Sinister adı altında kötü bir ekip olarak karşımıza çıksa da, zamanla bazı karakterler taraf değiştirmiş, bazı karakterlerin yöneldiği noktalar farklılık göstermiştir. Hali hazırda bir Batman'i (Christian Bale) kadrosuna katmış olan Marvel, belki de Superman'i de ekibine dahil edecektir, kim bilir?

Kaynak : https://bgr.com/entertainment/loki-season-2s-surprise-villain-might-have-leaked/
19
7
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
19
7
4
3
0