Mad Max: Fury Road'un Devam Filmiyle İlgili Heyecanlandıran Açıklama

35
8
4
2
2
80’lere damga vuran film serilerinden biri olan Mad Max, başrollerini Tom Hardy ve Charlize Theron’un paylaştığı dördüncü halkası ile 2015 yılında karşımıza çıkmıştı. Efsanevi serinin yönetmeni George Miller, yeni bir Mad Max filmi daha geliştirdiğini müjdeledi.

George Miller'in yazıp yönettiği post apokaliptik türündeki bir aksiyon serisi olan Mad Max, beyaz perdedeki serüvenine ilk kez 1979 yılında başlamıştı. 1981 ve 1985 yıllarında gelen devam filmleriyle kendine geniş bir hayran kitlesi yaratmayı başaran seri, tam 30 yıllık bir aradan sonra dördüncü halkası ile karşımıza çıkmıştı. 

Başrollerinde Tom Hardy ve Charlize Theron’u izlediğimiz 2015 yapımı Mad Max: Fury Road, dünya çapında 378 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. En İyi Ses Miksajı, En İyi Kostüm Tasarımı ve En İyi Film Kurgusu dahil tam 6 dalda birden Oscar kazanan film, muazzam bir başarının altına imza atmıştı. 

Mad Max george miller

Mad Max: Fury Road’un vizyona girdiği tarihten bu yana 4 sene geçmesine rağmen, çok istediğimiz o devam filmini henüz izleyemedik. Tabii bunun altında, Warner Bros. ile Miller arasında yaşanan finansal anlaşmazlıklar yatıyor. Yıllardır beklediğimiz müjdeyi nihayet veren ikonik serinin yaratıcısı Miller, yeni bir Mad Max filmi geliştirdiğini açıkladı. 

Idris Elba ve Tilda Swinton’un başrol oynayacağı yeni filmi Three Thousand Years of Longing’in çekimlerine mart ayında başlayacağını söyleyen Miller, bu filmin ardından Mad Max: Fury Road’un devam halkasını çekeceğini ifade etti. “Mad Max’in hikayesi henüz bitmedi” diyen usta yönetmen, aynı anda birden fazla proje üzerinde çalıştığını ve bunlardan bir tanesini de Mad Max olduğunu belirtti.

Miller, “17 yıldır aklımda” dediği Three Thousand Years of Longing’in çekimlerini bitirdikten sonra Mad Max: Fury Road’un devam filmine odaklanacak. Heyecanla beklenen film hakkındaki detayların 2020 yılı içerisinde belli olması bekleniyor. 

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/george-miller-says-hes-still-making-another-mad-max-mov-1840287678
35
8
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
35
8
4
2
2