Mad Max: Fury Road'un Yönetmeni, Devam Filmini Onayladı

30
1
1
1
0
Sevilen film Mad Max: Fury Road'un yönetmeni George Miller, seriye ikinci bir filmin gelip gelmeyeceğine dair sorulara yanıt verdi. Son derece olumlu açıklamalar yaparak filmin devamının geleceğinin ipuçlarını veren Miller, Mad Max hayranlarını da heyecanlandırdı.

Birçok kişi tarafından fazlasıyla sevilen ve IMDb'de 8,1 puan yakalayan Mad Max: Fury Road'un devam filminin geleceği, yönetmeni George Miller tarafından belirtildi. 2015 yılında çıkışını yapan ve süper arabaları içerisinde bulunduran filmin devamı, ilerleyen dönemde hayranlarıyla bir araya gelecek.

Indiewire'da yapılan bir röportajda konuşan Miller, Mad Max: Fury Road filminin devamının gelip gelmeyeceği sorularını cevapladı. Miller, "Hem Mad Max hem de Furiosa hikayesini ilgilendiren iki hikaye var. Warners olayını hallettikten sonra filmin kesinlikle geleceğini söyleyebilirim" ifadelerinde bulundu.

mad max

Miller'ın 'Warners olayı' olarak bahsettiği konu, filmin yapım aşamasını ilgilendiriyor. Filmin devam filminin çekilebileceği düşünülürken Warner Bros., bu fikre karşı çıkmıştı ve bu konu yıllardır mahkemelerde tartışılıyor.

Röportajın ilerleyen kısımlarında Miller, yakında başka bir filminin olmasına rağmen kendisinin ve ekibinin Mad Max: Fury Road filminin devamı için çalışmalara başladığını belirtti. Miller'ın açıklamalarında "Filmlerin geleceğinin açıklanması ve sonradan bir sebep dolayısıyla çıkmaları alışık olduğumuz bir durum. Fury Road için bu üç kez oldu ve elimizdeki işleri tamamladık. Konuştuğumuz sıralarda konuşmalar gerçekleşiyor ve yapım öncesi aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Olaylara son derece iyimser bakıyorum. Her şey güzel gidiyor" cümlelerine yer verdi.

fury road

Miller'ın 'elimizdeki işler' derken şu anda üzerine çalıştığı, bir aşk hikayesini konu alan filmden bahsettiği düşünülüyor ancak röportajın tam metnini okuduğunuz zaman Three Thousand Years of Longing isimli bir filmin yapım öncesi aşamasına geçmek hakkındaki düşüncelerinden bahsediyor. Bu sebeple yüzde yüz emin olmak fazlasıyla zor olsa da Mad Max'ten bahsedildiğini ve filmin geleceğinin onaylandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Mad Max: Fury Road, gerek kıyamet sonrası ortamı gerek aksiyon unsurlarıyla birlikte birçok kişinin en sevdiği filmler listesine girmişti ve 378,9 milyon dolarlık bir gişe hasılatı yapmıştı. Serinin olası bir ikinci filminin de bu şekilde bir başarıya ulaşacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/mad-max-fury-road-sequel-update-george-miller/
30
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
1
1
1
0