Gel de Gaza Gelme: Marvel, Merakla Beklenen What If...?'in Yayınlacağı Tarihi Fragmanla Açıkladı

52
4
4
1
0
Gel de Gaza Gelme: Marvel, Merakla Beklenen What If...?'in Yayınlacağı Tarihi Fragmanla Açıkladı
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk fragmanından bu yana merakla beklediğimiz What If...?'den yeni bir fragman geldi. Marvel, fragmanla birlikte animasyon dizinin yayınlanacağı tarihi de açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Marvel hayranı olan ya da olmayan herkes, yayınlanan bir fragmanla büyük bir beklentiye kapılmıştı. O fragman, Marvel Sinematik Evreni’ndeki tüm karakterleri işleyen, ancak farklı rollerle bizlere gösterecek ‘What If…?’ isimli animasyon tarzı dizinin fragmanıydı. İlk yayınlanan fragmanda, dizi hakkında az, ama fazlasıyla heyecanlandırıcı bilgiler edinmiştik.

Bugünse Marvel, asıl bombayı patlattı ve dizinin resmi fragmanını yayınladı. 2 dakika 20 saniyelik fragman, başlangıcından sonuna kadar Marvel karakterlerini bilen herkesin ‘Noluyoruz?’ diyeceği sahnelere ev sahipliği yaptı. Dizi, MCU’daki tüm karakterler ya da olaylar özelinde ‘Ya şöyle olsaydı?’ sorusunun cevabını verecek.

What If...? fragmanı:

Örneğin fragmanda gördüğümüz sahnelerden birinde Süper Asker Serumu’nun Steve Rogers yerine Peggy Carter’a verilişini ve sonrasını görüyoruz. Bununla birlikte dizinin animasyonlarının oldukça iyi olduğunu söylemeden geçmeyelim. Ayrıca, dizideki tüm seslendirmeler karakterlerin orijinal aktörleri tarafında yapıldı.

Fragmanla birlikte uzun zamandır beklediğimiz açıklama da geldi. Marvel, birçok hayranın zevkle izleyeceği yeni dizisinin 11 Ağustos’ta yayınlanacağını duyurdu. Bu da şu anda Loki izleyen hayranların dizinin 14 Temmuz’da bitmesiyle kısa bir beklemenin ardından yeni bir Marvel yapımına kavuşacakları anlamına geliyor.

Yeni fragmanla birlikte Marvel Sinematik Evreni’nin alternatif evrenleri daha da benimsediğini yeniden görmüş olduk. Bugünlerin en popüler dizilerinden birisi olan Loki’de de alternatif evrenler işleniyor. Marvel’ın yeni tutkusunun yeni Örümcek Adam filminde olup olmayacağını merakla bekliyoruz.

52
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
52
4
4
1
0