Bedavaya GPT-4 ve DALL-E 3 Kullanmanıza İzin Veren Yapay Zekâ Modeli Microsoft Copilot'un Mobil Uygulaması iOS'a da Geldi

13
9
3
0
0
Microsoft, bedavaya DALL-E 3 ve GPT-4 kullanmanızı sağlayan ChatGPT benzeri yapay zekâ sohbet botu Copilot'un kendi uygulamasını iOS tarafında da kullanıma sundu.

Microsoft’un yapay zekâ destekli sohbet botu Copilot, şimdiye kadar Edge veya Bing mobil uygulaması üzerinden kullanılabiliyordu. Daha önceden Bing Chat olarak adlandırılan ancak geçtiğimiz ay Copilot ismini alan bu modelin kendine ait bir uygulaması yoktu.

Ancak bu durum değişti. Teknoloji devi, Copilot’un kendi uygulamasını Play Store üzerinden sessiz sedasız kullanıma sundu. Kısa süreliğine yalnızca Android’de yer alan uygulama, App Store'da da yerini aldı.

Güncelleme: Copilot, App Store'da da yerini aldı.

App Store

Birkaç gün önce sadece Android için çıkış yapmış olan uygulamaya artık iOS cihazlardan da erişilebiliyor. "İyi de bu uygulamanın tam olarak olayı ne?" diye merak ediyorsanız lafı uzatmadan özelliklerine geçelim.

Copilot, GPT-4 ve DALL-E 3’e bedava erişmenizi sağlıyor

Copilot uygulaması, tıpkı ChatGPT’ninkine benzer şekilde çalışıyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden soru sorma ve görsel oluşturma gibi işlevlere ulaşabiliyor. Copilot’un OpenAI’ın dil modeli GPT-4’e ve görsel oluşturma aracı DALL-E 3’e bedava erişim sunduğunu belirtelim. Bu büyük bir avantaj çünkü ChatGPT üzerinden bu modelleri kullanmak için para ödemeniz gerekiyor.

Copilot uygulaması nasıl indirilir?

Microsoft Copilot uygulamasını Android üzerine indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Eğer iPhone veya iPad'iniz varsa bu bağlantıyı kullanın. Uygulamayı isterseniz giriş yapmadan da kullanabiliyorsunuz. Ancak şirket, giriş yapmanın daha uzun konuşmalar yapmanızı ve daha fazla soru sormanızı sağlayacağını söylüyor.

Uygulamayı kullanırken GPT-4’ü açıp kapamanızı sağlayan bir buton karşınıza çıkıyor. Bu buton, sohbet botunun daha yaratıcı ve iyi cevaplar vermesine olanak tanıyor. Ancak bu şekilde verilen cevaplar normalden biraz daha yavaş olacak.

13
9
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
9
3
0
0