Microsoft, Surface Duo'nun Avantajlarını Gösteren 3 Yeni Video Yayınladı

13
9
4
1
0
Microsoft, Surface Duo'nun Avantajlarını Gösteren 3 Yeni Video Yayınladı
Teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Surface Duo'nun sunduğu avantajları gösteren 3 yeni video yayınladı. Videolarda Surface Duo'nun sunduğu kolaylıklar gösterildi.

Bundan yaklaşık 2 hafta önce teknoloji devi Microsoft, uzun süre gündemlerden düşmeyen ve daha önceki ürünlerinden çok daha farklı olan Microsoft Surface Duo'yu tanıtmıştı. Mobil ürünlerde istediği noktaya ulaşamayan Microsoft'un bu yöndeki şansı, gelen tepkilere göre tersine dönmüştü.

Microsoft'un mobil cihazı, birbirine menteşelerle bağlanmış iki ekrana sahipti. Bu ekranlardan her biri 5,6 inç boyutunda ve 1.800 x 1.350 piksel çözünürlüğündeydi. Surface Duo'nun sıra dışı tasarımını ve bu tasarımın olanaklarını gören kullanıcılar, şu anda Surface Duo'yu ön sipariş etmeye başladılar. Ancak Microsoft, Surface Duo teslim edilmeye başlanmadan 3 yeni video daha yayınladı.

Surface Duo için yayınlanan videolar:

Microsoft tarafından yayınlanan üç video da iki ayrı ekrana sahip olmanın sunduğu avantajı gözler önüne serdi. Şirket tarafından yayınlanan ilk video, cihazın her iki ekranında da farklı uygulamaların çalıştırılabileceğini gösteriyor. İkinci videodaysa iki ekran arasında yazı kopyalama işinin ne kadar kolay olduğu vurgulanıyor.

Yine çift ekranın sunduğu avantajları vurgulayan üçüncü videoda toplantıdayken veya herhangi bir şey izlerken not almanın ne kadar kolay olacağı gösterildi. Bununla birlikte cihaz yan döndürüldüğünde uygulama yerleşiminin de akıcı bir şekilde yön değiştirdiği göz önüne seriliyor.

Microsoft'un yeni Android cihazının iki ekranı kullanıcılara gerçekten de çok büyük avantajlar sunacak. İncecik bir not defteri gibi yapıya sahip olan Surface Duo, özellikle sürekli hareket halinde olan kişilerin verimliliğini önemli derecede artıracak. Microsoft'un yeni ürünü, 10 Eylül tarihinden itibaren teslim edilmeye başlayacak.

Microsoft Surface Duo, 128 GB'lık depolama alanı, Snapdragon 855 işlemci ve 6 GB RAM'li modeliyle 1.399 dolarlık (yaklaşık 10.200 TL + vergiler) fiyat etiketine sahip durumda. Cihaz, Microsoft'un kendi çevrimiçi mağazası üzerinden ön siparişle alınabilir durumda.

Kaynak : https://mspoweruser.com/microsoft-videos-surface-duo-features/
13
9
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
9
4
1
0