2019'un En İyi Oyunlarından Mortal Kombat 11'e Çapraz Platform Desteği Geliyor

9
2
1
1
0
Yılın en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz gece düzenlenen The Game Awards 2019’da ‘En İyi Dövüş Oyunu’ ödülüne aday gösterilen Mortal Kombat 11, alacağı sürpriz bir güncelleme ile çapraz platform desteği kazanacak.

İlk kez çıktığı 1992 yılından bu yana oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Mortal Kombat, ikonik serinin 11’inci halkası ile geçtiğimiz nisan ayında karşımıza çıkmıştı. PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında boy gösteren Mortal Kombat 11, hiç şüphesiz yılın en başarılı oyunlarından biri konumunda. 

Nitekim oyunun, geçtiğimiz gece Los Angeles’ta sahiplerini bulan The Game Awards 2019’da ‘En İyi Dövüş Oyunu’ ödülüne aday gösterilmesi, NetherRealm imzalı yapımın ne kadar başarılı olduğuna en büyük kanıt olsa gerek. Bu arada The Game Awards 2019’un tüm kazananlarına buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Crossplay

Mortal Kombat 11’in yayımcılığını üstlenen Warner Bros. Interactive Entertainment, oyuna Cross-Play yani çapraz platform desteği getireceğini açıkladı. Özelliğin şu an için PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sınırlı olacağını belirten Amerikalı şirket, farklı platformdaki oyuncuların aynı sunucular üzerinde birbirleriyle mücadele edebileceklerini söyledi.

Mortal Kombat 11’deki Cross-Play özelliği, şu anda beta sürecinde; ancak geldiği takdirde yalnızca Online Kasual oyun modlarında sunulacak ve belirlenmiş Cross-Play Online Odaları'nda mevcut olacak. Özel Krossplay Online Odaları, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularının Online Kasual oyun modlarında farklı platformlardaki diğer oyuncularla buluşmaları ve savaşmaları için merkezi bir konum görevi görecek. 

Warner Bros. Interactive Entertainment, Mortal Kombat 11’in Cross-Play özelliğinin şimdilik Google Stadia, Nintendo Switch veya Windows PC platformlarını desteklemeyeceğini belirtti. Rocket League, Fortnite, Minecraft ve Call of Duty: Modern Warfare de dahil olmak üzere birçok oyunda gördüğümüz çapraz platform özelliği, hiç şüphesiz Mortal Kombat 11’e farklı bir hava katacaktır. 

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/12/12/21013193/mortal-kombat-11-crossplay-ps4-xbox-one-pc-patch-notes
9
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
1
0