Mortal Kombat 11'in Resmi Fragmanı Yayımlandı

25
5
1
0
0
Mortal Kombat 11'in Resmi Fragmanı Yayımlandı
Önümüzdeki hafta PS4, Xbox One , PC ve Nintendo Switch platformları için çıkacak olan Mortal Kombat 11'in resmi tanıtım videosunu yayımladı.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayımlanacak olan Mortal Kombat 11'in ilk resmi fragmanı bugün yayımlandı. Fragmanda oyunun geniş kadrosundan birçok karakter görülebiliyor ve klasik Mortal Kombat teması kullanılıyor.

Bilmeyenler için oyunun konusunu şöyle açıklayabiliriz: Shinnok'un Cassie Cage'e yenilgisinden bir süre sonra olaylar gerçekleşir ve Raiden ile ele geçirdiği Elder God'a Jinsei Chamber'da işkence yapar. Jinsei'nin yozlaşmasından dolayı artık daha karanlık bir kişiliğe sahip olan Şimşek Tanrısı, Shinnok'a Earthrealm'ın düşmanlarını bölgeye saldırmadan önce imha etme planlarını ortaya koyar.

Mortal Kombat 11; PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geliştiriliyor ve 23 Nisan'da piyasaya sürülecek. Avrupa’da olmayanlarınsa oyunu oynayabilmek için 10 Mayıs'a kadar beklemeleri gerekecek.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/18/mortal-kombat-11-launch-trailer-ps4-xbox-pc-switch/
25
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
1
0
0