Mortal Kombat İçin Zafere Götüren 5 Taktik (Android - iOS)

13
3
1
0
0
Atari salonlarının efsanesi olan ve şimdilerde teknolojinin fazlasıyla ilerlemesi ile cebimize kadar gelen efsane dövüş oyunu Mortal Kombat X’in mobil sürümü için sizleri zafere kolayca götürecek 5 basit taktikten bahsedeceğiz. Eğer oyunda ilerleme kaydetmekte zorlanıyorsanız, kesinlikle bu içerikten sonra işiniz kolaylaşacak.

Bir dönem hepimizin evinde olmasa da atari salonlarında deliler gibi oynadığımız Mortal Kombat, şüphesiz ki efsane bir oyun. Günümüze kadar yeni oyunlarla gelmeye devam eden serinin hayran kitlesi hâlâ çok büyük. Teknolojinin ilerlemesi ile bu efsane dövüş oyunu, yenilenen grafikleri ve dövüş mekanikleri ile mobil cihazlarımıza kadar gelmiş durumda.

Mortal Kombat’ın 2015 yılında piyasaya sürülen mobil versiyonu, PC ve konsol versiyonu kadar rağbet görmese de mobildeki en iyi dövüş oyunlarından biri. Oyunda ilerleme kaydetmekte biraz zor diyebiliriz. Bu içerikte sizler için Mortal Kombat’ta sizi zafere taşıyacak 5 efsane taktikten bahsedeceğiz.

MORTAL KOMBAT (Android - iOS):

  • Yapımcı: Warner Bros. International Enterprises
  • Boyut: 1,1 GB
  • Puanı: 4,3 yıldız

Atari salonlarının efsanesi ve günümüzdeki dövüş oyunlarının atalarından biri olan Mortal Kombat deneyimi; gelişmiş grafikler, sevdiğiniz karakterler, gerçekçi dövüş mekanikleri ve oynanış ile mobil cihazınıza taşınıyor. Oyunda hikaye akışında ilerleyebilir ya da rakiplerinizle çevrimiçi olarak dövüşebilirsiniz.

Mortal Kombat Android indir:

Mortal Kombat iOS indir:

Mortal kombat APK indir:

Mortal Kombat (Mobil) taktikleri:

Üstün gelmenizi sağlayacak temel bilgiler:

mortal kombat

Mortal Kombat X’in mobil versiyonu, sizi 3 savaşçının içinde bulunduğu bir takımla birlikte dövüşe sürüklüyor. Ekranınıza dokunarak karşınıza gelen düşmanlarınızı dövmeye çalışıyorsunuz. Ekranınıza dokunarak her seferinde 3x kombo yapabiliyorsunuz. Rakipleriniz vuruşları blok etse bile yine de hasar alıyorlar.

Bu yüzden şansınız olduğu sürece 3 saldırı kombosunu yapmaya çalışın. Karakter kombosunun 4. ve son vuruşuna geldiğiniz zaman onu da başarılı bir şekilde vurmaya çalışın. Bunun için ekranda belirtilen yönde kaydırmanız gerekiyor. Özel hareketler için de rakibinizin yerden kalktığı an gibi en savunmasız anlarını seçin ya da kombo bitirici olarak kullanın.

Aynı tip savaşçılarla dövüş takımı kurun:

mortal kombat

Oyunda Outworld, Martial Artist, Saurian, Spec Ops ve Oni olmak üzere çeşitli karakter tipleri bulunuyor. Bu sebeple birbiriyle uyumlu bir takım kurmak birinci önceliğiniz olmalı. Yani takımınızda en az 2 karakterin aynı türden olması gerek. Örnek olarak Shirai Ryu kartı, Martial Arts türünden karakterlere +%5 saldırı gücü veriyor.

Exp kasmak için önceki bölümleri tekrar oynayın:

mortal kombat

Mortal Kombat mobil, kolayca zorlaşan bir oyun. 3. kuleye geldiğiniz zaman, gümüş seviye karakterlerle karşılaşmaya başlıyorsunuz ve sizin bronz karakterlerinizi kolayca yok edebiliyorlar. Bu safhaları rahat geçmek istiyorsanız kasmanız gerekiyor ve bunun için en etkili yol geçmiş bölümleri tekrar tekrar oynamak.

Paranızı (Koins) destek kartlarına dikkatlice harcayın

mortal kombat

Destek kartları Koinlerle satın alınabiliyor. Bu özel kartlar karakterlerin güçlerini arttırıyor. Paranızı gördüğünüz her destek kartını almak için kullanmayın. Kartlara dokunun ve özelliklerini okuyup hangi karakterle gideceğini kestirmeye çalışın.

Örnek olarak tamamen Saurian türünden karakterleriniz varsa Saurian Cunning kartını onlarda kullanın. Diğer türler için de aynı şey geçerli.

Gerçek para harcamayı düşünüyorsanız, Soul satın alın

mortal kombat

Oyunda ücretsiz olarak toplaması en zor şeylerden biri de çoğu oyundaki ‘Cevher’ mantığında olan Soul birimi. Bu para birimiyle altın seviyesinde karakterler alabiliyorsunuz. Ek olarak bu birimle Kombat Paketlerini de alabiliyorsunuz ve bu da size rastgele bir altın ve 2 ekstra kart veriyor. Yani eğer gerçek para yatırmayı düşünüyorsanız kesinlikle Soul almanızı tavsiye ederiz.

Bir Webtekno rehberimizin daha sonuna geldik. Bu içerik ile ilgili ‘Real Boxing Benzeri En İyi 10 Dövüş Oyunu’ listemize de göz atmanızı öneririz. Bu ve bunun gibi birçok kullanışlı rehber için sitemizi takipte kalın :)

13
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
0
0