Motorola’nın Kızaklı Kameraya Sahip Telefonu One Hyper’ın Özellikleri Ortaya Çıktı

6
3
1
0
0
Motorola'nın One Hyper olarak adlandırılması beklenen yeni telefonunun özellikleri ortaya çıktı. Motorola'nın kızaklı kameraya sahip ilk telefonu olan One Hyper'ın ortaya çıkan tüm özelliklerine gelin yakından bakalım.

Motorola, 24 Ekim’de Brezilya’da yapılacak bir etkinlikle yeni nesil cihazlarını tanıtacak. Perşembe günü düzenlenecek olan bu etkinlikte Moto G8, Moto G8 Plus ve Moto G8 Play olmak üzere en az üç adet telefonun tanıtılması bekleniyor ancak bunlar, Motorola’nın yıl bitmeden piyasaya süreceği son telefonlar değil.

XDA-Developers'ın genel yayın yönetmeni Mishaal Rahman’ın Twitter’dan ortaya attığı yeni iddialara göre Lenovo'nun sahibi olduğu şirket, bu yıl bitmeden kızaklı kameraya sahip ilk telefonunu piyasaya sürecek. Bu cihazın adının ne olacağı henüz bilinmese de ortaya atılan iddialar, telefonun Motorola One Hyper olarak adlandırılacağı yönünde.

Motorola One Hyper'ın teknik özellikleri:

Motorola One Hyper Özellikleri

Mishaal Rahman'ın birkaç gün önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımlara göre bu cihaz, ilk kez geçtiğimiz ağustos ayında sızdırılan ve geçtiğimiz haftalarda fotoğrafları ortaya çıkan Motorola One ile aynı telefon. Bu noktada şirketin yeni telefonu için isim değişikliğine gitmiş olması oldukça muhtemel gözüküyor. Dilerseniz şimdi lafı uzatmadan bu telefonun özelliklerine yakından bakalım.

Öncelikle adının Motorola One Hyper olması muhtemel olan bu cihaz, XT027-1 model numarasıyla ortaya çıktı. Gücünü Snapdragon 675 işlemcisinden alacağı söylenen telefon, kutusundan en güncel Android sürümü olan Android 10 ile birlikte çıkacak. Kızaklı kameraya sahip olduğu için oldukça yüksek bir ekran/gövde oranı sunması beklenen bu telefonda 6,39 inçlik Full HD+ IPS LCD bir ekran bulunması bekleniyor.

Telefonun kamera özelliklerine gelecek olursa kızaklı ön kamera, 32 MP çözünürlüğünde olacak. Cihazın arka kısmına geldiğimizdeyse 64 MP + 8 MP olmak üzere ikili kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bellek kısmında 4 GB RAM kullanan telefon, depolama kısmındaysa 128 GB’a kadar artırılabilir depolama alanına sahip olacak. Ayrıca telefonda arkaya monte edilmiş parmak izi sensörü ve NFC modülü de bulunuyor. Son olarak telefon, günümüz standartlarına uygun olarak 3.600 mAh’lik bir bataryayı da bünyesinde barındırıyor.

Motorola’nın bu telefonu hangi tarihte piyasaya sürüleceği henüz net olarak bilinmiyor ancak pek çok farklı kaynak, bu telefonun 2019 yılı bitmeden piyasaya sürüleceğini söylüyor. Bu noktada yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/22/motorola-one-hyper-likely-name-of-pop-up-camera-phone/
6
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
0
0