MSI'dan Her Yerde Sanal Gerçeklik Deneyimi Yaşatacak Sırt Çantası

0
0
0
0
0
MSI'dan Her Yerde Sanal Gerçeklik Deneyimi Yaşatacak Sırt Çantası
Oyuncu bilgisayarları konusunda en deneyimli şirketlerden MSI, HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğünü her yerde kullanabilmek için özel bir çanta tasarladı.

Oyuncular için güçlü donanımlar üreten MSI, sanal gerçeklik teknolojileri konusunda da bir VR başlığı sunmasa da önemli donanımlarıyla öne çıkmak istiyor. Şirket, HTC Vive için özel olarak sırtınızda taşıyabileceğiniz aynı zamanda bir sırt çantası olan güçlü bir bilgisayarını tanıttı.

Bu sırt çantası ve içindeki güçlü donanım sayesinde taşınabilir olarak da HTC Vive deneyimi sunacak MSI'ın bu sırt çantası aynı zamanda monitör, klavye ve fare bağlanarak bir oyuncu kasası halini de alabiliyor.

Söylenene göre tam şarjda HTC Vive ile yaklaşık 1.5 saat oyun deneyimi sunan MSI VR çantası, Nvidia GeForce GTX 1070 ekran kartına ve Intel Core i7 işlemciye sahip.

Sanal gerçeklik deneyimini her noktaya taşıyan bu Msi VR One isimli dahili bilgisayarlı sırt çantasının  yakın zamanda satışa çıkacağı tahmin edilse de henüz MSI kanadından cihazın fiyatıyla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0