Müşteri Hizmetlerinde Saatlerce Beklemek Yerine Dakikalar İçerisinde Sorununuzu Çözen Uygulama: SOR’UN

2
1
0
0
0
Tamamen yerli geliştiriciler tarafından hazırlanan Sor’un isimli uygulama ile şirketlerin müşteri hizmetlerine dakikalar içerisinde ulaşabilirsiniz.

Kullandığımız telefonlar, internet hizmetleri, beyaz eşyalar, otomobiller vs aklınıza gelebilecek her türlü cihazın ve aracın bir garanti süresi bulunuyor. Bu süreçte gerek aldığınız hizmette gerekse üründe yaşadığınız sorunlar için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Fakat malumunuz bir müşteri hizmetine ulaşmak en az 15-20 dk sürüyor. Hatta bu aradığınız yer banka ise vay halinize.

Bu noktada hem buradaki bağlantıdan web üzerinde ya da aşağıda bulunan indirme bağlantılarından ulaşabileceğiniz SOR’UN ile dakikalar içerisinde sorununuzu firmalara ileterek cevap alabiliyorsunuz.

Şu anda Anadolu Jet, Ak Sigorta, Anadolu Ulaşım, MNG Kargo, Markafoni, Hepsiburada, Garanti Bankası, Budget ve Reeder gibi birçok farklı sektördeki markalara ulaşabileceğiniz SOR’UN uygulaması gelişmeye devam ederek birçok yeni markayı da bünyesine ekleyecek.

SOR’UN Nasıl Kullanılır?

SOR’UN uygulamasını Android ve iOS cihazlarınızdan indirerek bir profil oluşturmalısınız. Kişisel bilgilerinizi de girdikten sonra herhangi bir firma ile yapacağınız görüşmeler bu uygulama üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ulaşmak istediğiniz markaya tıklayarak sorununuzu seçmek.

SOR’UN’da Başka Hangi Seçenekler Var?

SOR’UN uygulamasında bahsettiğimiz şirketlerden yardımın yanı sıra nöbetçi eczaneler, şans oyunları sonuçları ve Teknosor ile cep telefonu, bilgisayar gibi konularda da yardım alabiliyorsunuz.

SOR’UN Ücretli Mi?

Hayır, tamamen ücretsiz olan uygulama ile hiçbir ücret ödemeden yardım alabiliyor ve müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayabiliyorsunuz.

SOR’UN’u Nereden İndirebilirim?

Aşağıda bulunan bağlantılardan Android ve iOS uygulamasını indirebilir, dilerseniz buradan da web üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0