Netflix'in İkinci Türk Dizisi Atiye'den İlk Fragman Geldi

45
10
9
7
6
Popüler dizi ve film platformu Netflix'in yeni Türk dizisi ile Atiye ile ilgili çalışmaları sürüyor. 27 Aralık tarihinde yayınlanacak olan dizi için şimdi, ilk fragman yayınlandı. Fragman, Atiye'ye genel bir bakış atılmasına yardımcı oluyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix, Türkiye'de de çok sayıda aboneye sahip ve ülkemizde yoğun bir ilgi görüyor. Hal böyle olunca da şirket, son dönemlerde Türk yapımı içeriklere de önem veriyor. Hatta Netflix kullanıcıları kısa bir süre sonra Netflix'in ikinci Türk dizisi olan "Atiye" ile tanışma imkanı yakalayacaklar. Beren Saat'in başrol olduğu dizi, son dönemlerin en merak edilen konularından bir tanesi olmuş durumda.

Netflix'in yeni Türk dizisi ile ilgili bugüne dek detaylı bilgilere sahip değildik. Ancak artık, elimizde Atiye'ye ait ilk detaylı görüntüler mevcut. Çünkü Netflix, ikinci Türk dizisi Atiye'nin ilk fragmanını resmen yayınladı. Yayınlanan fragman, Atiye'ye genel bir bakış atmamıza yardımcı oluyor. 

Atiye

Dizinin genel konusunu, bir ressam olarak yaşamını sürdüren Atiye'nin (Beren Saat) hayat hikayesi oluşturuyor. Bir kazı için Anadolu'ya gelen Atiye, burada beklemediği bir şeyle karşılaşıyor ve hayatı bir anda değişiyor. Atiye, dizi boyunca geçmişine dair sırları gün yüzüne çıkarmak için uğraşacak. Dizide Beren Saat'e, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger gibi isimler eşlik edecek.

Aslına bakacak olursak bu dizi, sıfırdan kurgulanan bir yapım değil. "Dünyanın Uyanışı" isimli bir kitaptan esinlenilerek oluşturulan bu yapımda, kitaptan pek çok bölüme denk geleceğiz. Heyecanla beklenen Atiye, Jason George ve Nuran Evren Sit tarafından uyarlandı. Ayrıca Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'nin yönetmen koltuğunda, Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor.

Netflix kullanıcılarının Atiye ile tanışabilmeleri için bir süre daha beklemeleri gerekecek. Çünkü Atiye, 27 Aralık tarihinde Netflix kullanıcılarıyla buluşacak. Ancak o döneme kadar Atiye ile ilgili yaşanacak her gelişme, Netflix kullanıcılarını daha da heyecanlandıracak gibi görünüyor. Dilerseniz artık sizleri, Netflix'in Atiye için yayınlamış olduğu o fragman ile baş başa bırakalım.

Netflix Orijinal - Atiye fragmanı

45
10
9
7
6
Emoji İle Tepki Ver
45
10
9
7
6